Redaktörens presentplockar

Sneakersna som hjälper mig att stå ut från andra "creatives"

Anonim

Till skillnad från Vans eller gemensamma projekt ser du inte dessa på alla andra.

Teamet här i New York är ingenting om det inte är uppfattat, särskilt om de saker de tar (och ger) för semestern. Vi lägger ut saker som våra medarbetare verkligen står bakom - det gör också bra presenter. Nedan, redaktör-på-stora Carl Swanson på sneakersna som bryter från packen.

Förra året gav min pojkvän ett par Armando Cabral sneakers, som löst ett problem för mig. Egentligen ett par av dem. Självklart äger jag flera par vuxna lädersolade skor, men jag bär dem inte så ofta - de är glada. Eftersom jag cyklar runt staden behöver jag inget annat än gummilösade skor. Min pojkvän, som arbetar i mode, vet allt detta.

Så när han gav mig Mercers, nollade han in på den perfekta presenten. De är sneaker i form men gjorda med material, hantverk och uppmärksamhet på detaljer om något mycket mer förhöjd. Läder är smidig. Perforeringarna är klara men subtila. Jag har sedan köpt några andra Cabral-skor, men det är fortfarande mina favoriter.

Mest av allt löser de problemet med vilka sneakers att ha på sig när man inte är 25 år gammal eller under intrycket att man måste ha på sig en. Jag tvekar att bära Vans eller Nike Dunks eller dessa allestädes närvarande Frees, men praktiska (jag bär mina frees till gymmet, men känner att de borde stanna där, trots de många athleisureoffer jag vet som bär dem hela tiden). Jag kommer alltid över "kreativitet" i dyrbara gemensamma projekt - många av dem är mina vänner - försöker på en lemmingish sätt att inte vara hipster basic. Det påminner mig bara hur glatt jag är i min Mercers.

Armando Cabral Mercer Sneakers

Uppdatering: Det finns fler storlekar tillgängliga här för 50% rabatt.

Armando Cabral Mercer Sneakers

De vita versionerna är också till salu.

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.

Relaterad

De bästa vita sneakersna får män, enligt en White-Sneaker Freak

Relaterad

En present till varje typ av pappa (som du kan köpa på Amazon)