badrumstillbehör

Det finns massor av nya toalettfräschare

Anonim

Säg farväl till illaluktande poops.

Det här är grejen om Febreze, Air Wick, Lysol, och ganska mycket alla dessa osynliga antal sprutor som är avsedda att täcka upp den stankiga Nr 2: De täcker bara upp det. I stället för att eliminera en doft helt och hållet, koagulerar de i ett låghängande moln av Linen & Sky och burrito-skålen från lunch, vilket bara låter alla veta att du försöker gömma något (och vanligtvis exakt vad det är du gömmer sig). Även de diffusorer, som ofta ser fantastiska ut över toaletten, kommer inte att göra tricket. För att lösa detta eviga badrumsproblem har en ny klass av luftfräschare spridit sig. Istället för sprayer som flyter i luften bland alla poopypartiklarna fokuserar dessa nya fräschare på källan: inuti toaletten. De kommer i antingen droppar eller sprayer och används oftast (men inte alltid) före dumpning, mycket arbetar framgångsrikt med att stoppa luktar innan de någonsin kan läcka ut.

Poo Sprayer

Poo-Pourri® Before-You-Go® Toalettspray

Poo-Pourri är en av de första i sitt slag som slog tillbaka marknaden 2007, genom Suzy Batiz, en seriell entreprenör, när hennes mans badresor blev särskilt oroande. Hon insåg att några droppar eteriska oljor innan han satte sig skulle göra tricket. De spenderade sina egna $ 25.000 för att öppna företaget, och sprayen tog av sig. Det fungerar så här: Spray tre Poo-Pourri-spritzor in på toaletten innan du lägger dig ner. Det skapar en film över vattnet, fånga dåliga dofter inuti. När dina tegel stänker ner på den, släpper filmen Poo-Pourri eteriska oljor, vilket ger en ljus blommig doft. År 2013 gick företaget med en annons som heter "Girls Do not Poop" som sedan dess har tittats på nästan 40 miljoner gånger på YouTube. Den investeringen på $ 25.000 har nu skapat ett företag på 300 miljoner dollar.

Mask

Mask fungerar exakt på samma sätt som Poo-Pourri, men har en mycket snyggare branding, vilket gör den bättre lämpad för en ungkarlskudde eller en mer modemedveten, snygg badrumsmässig estetik. Det är också spray av valet i Williamsburgs East River Pilates.

Squatty Potty Unicorn Gold Toalettspray

I ett ögonblick med perfekt poopsynkronicitet har vår favorit toalettstol också gått in i färskmarknaden. Denna Unicorn Gold Spritz-före-du-squat spray använder faktiskt äkta guld nanopartiklar, royally krossa dina onödiga rester.

Air Wick VIPoo Pre-Poo Toalettspray

VIPoo är Air Wicks version. Lägger lite drama i mixen, i början av mars stämde Poo-Pourri Air Wick för upphovsrättsintrång på grund av denna produkt.

Poo Drops

Aesop Post-Poo Drops

För ett avancerat alternativ som också kan matcha dina tvål och handkräm, har Aesop introducerat Post-Poo Drops. De fungerar lite annorlunda: Krama tre droppar i toaletten efter spolning, och deodoriserande droppar släpper citrusskalan. Om din lukt är särskilt stark, rekommenderar de också en droppe eller två i diskbänken för extra intensitet.

Bara en droppe

Bara en droppe kräver bara en pre-poop drop innan du går, lämnar en eukalyptus doft bakom. Det är också det minsta av gänget, för att enkelt komma in i det delade badrummet på jobbet.

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.