den här saken är otroligt

Dessa Candy-liknande Lozenges Cured My Hangovers och Motion Sickness

Anonim

Jag håller dem i min väska när jag går ut.

En stund tillbaka vaknade jag upp hungover nog för att vara i väldigt verklig fara för kräkningar. För att göra saker mycket värre hade jag ett oundvikligt ärende att springa. Medan skakigt väntar i linje på apoteket, chugging vatten och andas djupt, märkte jag Preggie Pops på en hylla. Preggie Pops är lollipops som lovar mammor att vara, per etiketten, "ett naturligt sätt att lindra morgonsjuka", men något om kvinnan på bilden - det breda leendet, som hon inte tycktes tänka på solljus skiner på hennes ansikte, hennes uppenbara komfort med att stå i ett tomt fält långt ifrån hennes badrum och säng - fick mig att tro att produkten också kunde hjälpa min situation. Närmast beskrivs morgonsjuka ofta som "en baksmälla utan det roliga."

Min instinkt var korrekt. Jag åt lollipopen på promenad hem, och när jag var tillbaka under en filt hade min illamående helt försvunnit. Visst, jag var fortfarande utmattad och headachy och akut medveten om varje enda av mina brister, men jag hade återvunnit magen och lusten efter en cheeseburger, som en gång förbrukat sätter mig på vägen till återhämtning.

Queasy Drops

Imponerad och tacksam, jag googled Preggie poppar för att lära mig varför de fungerade så bra, men fann att deras tillverkare, Three Lollies, verkar vilja hålla det ett mysterium. Jag kunde ta reda på att formuleringen innehåller några eteriska oljor som du hittar i en växtbaserad butik: ingefära, pepparmynta, papaya, kanel, hallon, citron och grönt te.

Jag upptäckte också att företaget gör Queasy Drops, som är ungefär samma sak, bara de är pastiller marknadsförda för människor som inte är barn - de som hanterar problem som motion sickness och medicinerande biverkningar som liknar morgonen sjukdom. Eftersom jag föredrar att hålla så mycket avstånd mellan mig själv och tanken på graviditet som möjligt, beställde jag en tenn, som jag nu håller i min nattduksbord för maximal bekvämlighet. Nu när jag förutser en lång natt kastar jag några Queasy Drops i min väska för att distribuera till särskilt övervakade vänner (och främlingar med vilka jag kanske har bundet) när sakerna slingras ner. Riktigt ofta kommer en mottagare att texta mig nästa dag för att beundra effekten av Queasy Drop. De smakar även gott om gott, i ett väntrum med godisburkar.

Andra Strategist-endorsed huvudvärk rättsmedel

Hansderma Skincool Ice Roller At-Home för ansikte och kroppsmassage

Associeringsredaktör och migränlidare Katy Schneider svär vid denna isrulle för att mildra smärta: "Denna rulle är kall i timmar; Det har ett handtag, så din hand fryser inte och håller den i pannan. och, som en främmande nytta, hävdar den att återuppliva ditt ansikte och minska svullnaden under ögonen. "

Wild Thera Headache Ease Balm

Om du letar efter en lugnande balm, försök Wild Thera: "Som Vicks VapoRub för ditt huvud, förutom att det luktar riktigt bra. Jag är doftkänslig under migrän men fann det här - en mild blandning av kamomill, lavendel, eukalyptus och rosmarin - oavsiktlig och faktiskt avslappnande. Balsamet skapar en sinnlig känsla som underlättar smärtan - jag använde hälften av tenn den första dagen jag fick den. "