provningstestning

Dessa Running Shorts sparade mig från att förstöra mitt underkläder

Anonim

De kommer med sin egen boxer-kort-liknande liner byggd in i.

Jag hade redan tänkt på att köpa nya löpande shorts när e-posten om Rhone landade i min inkorg. Shortsna som jag använder för mina dagliga körningar - några GapFit träningsbyxor jag fick vid en av deras eviga försäljning - var okej men inte idealisk. Det tjocka nätet materialet kommer att vägas ner efter en svettig jogging, och (det här är grovt) luktar smaklös efter att ha kastats i en gymnastikväska. Jag uppskattade sina sidfickor men använde dem knappast på körningar eftersom de inte kunde säkras med dragkedja. Jag har också bäst Under Armour och Nike-shorts, och jag har inte funnit det som övertygande (även om jag inte har försökt de som rekommenderas av min kollega Alan).

Så när Rhone - en herr-aktiv-klädlinje grundad 2014 - kom ut med ett erbjudande att prova några shorts, blev jag fascinerad. Jag valde två par - Swift 7-fodrade shorts (som har 51 mest glödande recensioner enligt detta skrivande) och Guru 7 "kortade shorts som var avsedda för allt från yoga till tyngdlyftning och verkade bara bra för efterarbete tre mil körningar. Och de var! De var bara bra - snygg och lätt och smörig känsla (de är gjorda av en nylon-polyester-spandexblandning som gjorde att min GapFit-shorts känns som en tät jord). De torkade snabbt och kände sig praktiskt taget viktlösa. Men för 78 dollar vill jag att dom ska vara, jag vet inte, spunnet av guld.

Fodret på Rhone Swift shorts.

Rhone fodrad 7 "Running Shorts

De snabba fodrade shortsna var dock en uppenbarelse. Det här är så uppenbart att det är pinsamt, men det är en fantastisk känsla när du använder något för att göra exakt vad det gjordes att göra. Swift shortsna känns precis som guruerna, bara med tillägg av ett spelbyte. Jag är inte en liner kille (shortsen kommer inte med en Speedo-esque insats som jag hade föreställt mig, men med något liknande ett par boxer-kuvert inbyggda, du är tänkt att bära dem utan underkläder), men det här fodret känns otroligt. När du löper och svettar, finns det ingen chafing eller gnidning eller obehag - du glömmer inte fodret är där, men du känner dig som om du är säkrad på de mest heliga platserna av en fast och ändå mild kraft. Det gjorde springa åtta miles i Prospect Park en bris. Zipplåsens sidofickor passar även i min iPhone 8 Plus. Det är två klädesplagg i en (tänk på tvättbesparingarna).

Det finns något annat jag borde säga om Swift shortsna. Att bära dem betyder att jag inte längre kommer att få de här mystiska hålen i min Calvin Kleins crotches. Visas, kör 30 mil per vecka i boxare-tränare är inte en bra idé, av skäl som har att göra med inte bara chafing utan även underhåll av underkläder. Om jag skulle spendera egna pengar skulle det räcka för att rättfärdiga prisbeloppet på $ 88. (Kort sagt, shortsna skulle göra en bra semestergåva till löparen i ditt liv.) Nu packar jag min ojämna Guru-shorts i en träningsväska för post-work-körningar i gymmet och räddar mina Swift-fodrade shorts för längre helgkörningar. Om jag var en annan person (den typ som fritt tog sin byxa och underkläder i skåprum) skulle jag bära mina swift shorts varje dag. Jag gillar dem, men inte så mycket.

Rhone Unlined 7 "Guru Shorts