den här saken är otroligt

Dessa Shockingly Comfortable Mocs är mina favorit sommarskor

Anonim

Hemligheten till deras smickrande form: den låga vampen.

Det tog mig 25 år, men jag har äntligen hittat det perfekta paret skor för sommaren - även om jag bara bor i stan. Skor under sommaren kan försöka: Sandaler verkar perfekta först, men de flesta är alltför platt att gå in för någon tid. Sneakers har ett ögonblick, men de har alltid fått mig att känna mig som en backpacker på väg till ett vandrarhem, och ballettlägenheter är ofta för smala i tånet för att vara bekväm för mig. Därefter köpte jag ett par Minnetonka Thunderbirds medan jag klickade på Vermont Country Store-hemsidan, hem för favoriter från gamla damer sedan 1946. (Men självklart kan du få dem på Amazon också.)

Navyarna, som har ensåg och form av en båtsko, är min favorit.

Mocsna är gjorda av Minnesota-baserade Minnetonka sedan 1955 och är stilfulla i den lite svaga, snygga tanten. (Drew Barrymore är en fan, som ganska mycket säger allt du behöver veta.) De är attraktiva mot nästan alla odds. Och även om jag får komplimanger varje gång jag bär dem, komplimanger spelar ingen roll om de inte är bekväma, vilket de verkligen är. Tillverkad av ultraljud, böjligt läder, bildade de sig till min fots form efter några få slitage utan blåsor eller råa fläckar i processen. Jag tycker att de är överraskande mångsidiga, lika coola med ankelhårade jeans som med midjeskirts. Jag bär dem alltid utan strumpor och de stinker aldrig (men om du är benägen att svettiga fötter, skaffa dig ett par av dessa geni maskin tvättbara terry-duk sulor, som kan tas ut och kastas i tvätten så ofta).

Jag har funderat på vad som gör dem så snyggt charmiga: De smickrar foten, eftersom vampen (den del av skon som täcker tårna) är låg, vilket bidrar till att skapa en lång, obruten linje. En högre vampad sko (som en sneaker) tenderar att hugga benet upp, vilket gör vristen lite lumpig. Det vita paret är ett kors mellan Keds och old-school sjuksköterskor, även om mina favoriter är den värdiga marinversionen. De kommer också obevekad om det är mer din hastighet. Bara ägna lite tid för korta tårar för att bryta dem in innan du gör en hel dag för att utforska dem - läder är flexibel, men du kan inte skynda på processen.

Minnetonka Women's Thunderbird Smooth Moccasin

Minnetonka Thunderbird II Moccasin

Om du vill få Drews exakta par är det Thunderbird II i taupe.

Minnetonka Thunderbird Brown Suede Beaded Moccasin

Det finns en brun version som är mycket LA-flicka på Joshua Tree.

Minnetonka Thunderbird II Moccasin

Du kan få den gråa ruskindversionen som modell som farligt hänger med fötterna ut genom fönstret.