den här saken är otroligt

Dessa märkligt beroendeframkallande Sriracha Chips är min nya favorit snack

Anonim

Jag gillar min thailändska mat mild och har aldrig prenumererat på "sriracha cult" - du vet, den som sätter het sås på varje tänkbar mat, eller köper minnesmärken och kuddar - men nu tror jag att jag börjar få det. En resa till en Clinton Hill "hälsosam" deli ("Fresh to Go" Deli Juice Bar, för att bli specifik) förvandlade mig nyligen till en troende när jag kom över ett sriracha-chip - Daily Crave Sriracha Lentil Chips - som har kantat ut praktiskt taget varje gott apelsin mellanmål jag någonsin har älskat.

Grönsaker är vanligtvis intetsägande som helvete, tillräckligt för att jag ska hoppa över dem till förmån för något fetare och smakligare, men dessa är fantastiskt skarpa, perfekt kryddade med krydda och salt och packa en tillfredsställande kick som du inte behöver chase med ett glas mjölk. Och om de inte är hälsosamma, är de inte illa för dig: kosher, vegan, halal, transfettfri, lågnatrium och kalorier (bra jämfört med din standard Lays och Cheetos chips). De är låga skuld och mycket beroendeframkallande.

Eftersom jag har en dålig vana att snacka på natten, gillar min pojkvän att reta mig när han hittar en påse chips i min säng, som allt oftare har varit Daily Crave. En morgon när grannarna i nästa dörr var vakna klockan 3 (vilket innebar att jag var vaken klockan 3 och svälter), polerade jag en hel väska i ett sittande. Jag skulle gärna göra det igen om hunger slog. Som journalist, "Läs allt om det!" Brådde brådskandet av sin tidningspappersbrandning verkligen till mig också som om dess skapare visste att det var heta saker som var värd att bli evangeliserade på ett ställe som.

Efter en ny spelkväll där jag kom med varorna, skrev min vän mig att säga, "Jag är i en hälsokostaffär som letar efter de lentilflisorna (crying-face emoji)." Min pojkvän har också blivit en Daily Crave fan, och brukar be mig om att köpa två påsar om jag slår på, eftersom han vet att jag kommer till en första. Det enda du behöver notera om du vill köpa några är att dessa inte är ett grundläggande bodega-chip. Du kan behöva trawl genom hyllorna på din lokala "soja och vassla" -hälsokostbutik som letar efter dem. Lyckligtvis, om du inte hittar dem i ditt närområde bodega, är de tillgängliga på Walmart - och för ännu billigare.

The Daily Crave Lentil Chips

Mer läckra kryddiga marker

Mini Takis Fuego Corn Snacks

Camila Cabello och biträdande redaktör Jason Chen begär både dessa Takis-chips, som han föredrar att köpa i små singlar för ökad friskhet: "De är nästan inte lika dygdiga, men levererar en intensiv crunch, lime och chili-explosion."

Popchips Crazy Potato Chips (Pack of 12)

En annan av Jasons favoriter är dessa kryddiga Popchips, som han säger liknar linschips, bara potatisbaserade snarare än linjebaserade. "Kryddan är blandad med en smaklig ostsmak som liknar Hot Cheetos (bara mindre kryddig)."