den här saken är otroligt

Denna $ 30 blöja väska från Amazon är hit på min lokala lekplats

Anonim

Det är svaret på $ 30 för varje föräldrars behov.

Det finns en miljon listor online som hävdar att erbjuda "chic blöja väskor" för snygga mamas-to-be. Här är vad jag måste säga om det: Faller inte för hype. Bläddra igenom de så kallade chic blöjorna - de flesta av dem liknar Ally McBeal portfölj snarare än en praktisk men inte hemsk väska för att dra runt 16 smörgåsgåsar av guldfisk - och du kommer att bli upprörd. Funktionellt är de skräp. Du hittar många skinniga band som är konstruerade för att gräva dig tillräckligt djupt i ditt axelblad så att de lämnar någon form av bränning. Eller de kan ha stora gungande inre hålrum, i vilka en hel mängd vitala barns lugnande leksaker kommer att försvinna långsamt. Eller värst av allt, de är gjorda av läder, vilket suger upp mjölk och kräkas som en extra dyr svamp.

Omkring min åttonde månad av graviditet, kallade jag det slutar på sökningen och kastade hela min dotters skit i ett gammalt svart läder Madewell tote. Det var i huvudsak ett hål från vilket ingen smula har återvänt. Det gjorde jobbet, men crappily.

Då började jag märka att en liten coterie av nannies på vår lokala Washington, DC, lekplats var alla sportande samma ryggsäck (om än i olika nyanser). De var alla fanatiker om påsarna, och pressade mig att bara titta på Amazon. Kom och se, den ryggsäcken är svaret på $ 30 för varje föräldrars behov.

Relaterade berättelser

Det osannolika talet om en Amazon-täcka som tas över övre östra sidan

Landblöjan väskor kontrollerar alla lådor. Den är super lätt, vilket är nyckeln eftersom du långsamt lägger på fruktpåsar, granola barer och torka paket, och du kommer sällan att ta någonting ut. Det är en ryggsäck, så du behöver inte spela det wobbly-spelet som försöker balansera vikten på väskan med vikten av en 15-årig som kan gå hem från lekplatsen, men vill helst föredra att inte. Det är fodret är vattenbeständigt, så att mjölkspill inte blir till probiotiska prov i botten. En isolerad dragkedja påse håller flaskorna chill. Massor av stretchiga sidfickor håller din skit korralled. Öppen öppnar sig bred, men släpper inte ut något. En stabil botten håller påsen upprätt när du lägger ner den.

Och min favorit egenskap hos allt är den snyggt utformade zip-öppningen på sidan av ryggsäcken, vilket innebär att du kan nå direkt in i botten utan att gräva vildt och kasta utåtriktade föremål ut på trottoaren i en passform av mani. (Inte att jag talar ur personlig erfarenhet.)

Landstäckan är estetiskt något avledad av Fjällräven - och jag menar det på bästa möjliga sätt. Designen är ren och enkel, med bara den lilla märkningen på framsidan (som du kan klippa av med broderingssax, som jag gjorde) för att identifiera den som babyväxel. Och bäst av allt, det kommer i massor av oavbrutna färger.

Land Färg Block Blöja Bag

Land blöja väska i svart

Land Blöja Väska i Grå

Land blöja väska i rosa

Land blöja väska i Blå