den här saken är otroligt

Denna $ 5 iPhone Fan är den minsta jag har spenderat på mest komfort

Anonim

Jag mår inte bra i värmen. Jag gör ännu värre på sweltering tunnelbana plattformar, väntar på fördröjda tåg och undrar hur jag ska sopa upp svetten samla mellan mina axelklingor innan jag gör det till mitt kontor.

Ända sedan ett F-tåg fullt av passagerare förlorade kraft och fastnade under jord i nästan en timme tidigare i månaden har min dagliga pendling tagit på sig ett nytt lager av muggy elände. Nu börjar min dag med en kombination av var-the-F-is-this-train-svett ströks med några droppar av varför-gör-jag-ens-försök svettas.

Medan det inte finns något att distrahera den övergående domen som navigerar på MTAs morgonhopp, erbjuder Pandawells åtta-pin-belysning mobiltelefonfläkt en snabb fix för att göra dina resor på tåget lite mer uthärdliga.

Vid $ 5 är den här lilla gadgeten den minsta summan av pengar jag har spenderat för mest komfort. Jag upptäckte det medan jag väntade i linje vid papperskällan i Concourse på Rockefeller Center - en underjordisk värmefälla för egen regi - förra sommaren. Pop denna plastfläkt i din iPhone laddningsport och voilà, lite tröst i en ångande situation. Själva fläkten är så enkel att den inte ens har en på / av-strömbrytare, men det gör ibland din telefon att du lanserar iTunes, podcaster eller andra lyssningsappar. Jag kan inte räkna hur många gånger jag har hört de låga tonerna av NPR värdar ljudspår min bris. Det väger in på knappt en uns och är tillverkad av mjuk plast, så om du tar fingrarna i sina knivar, kommer du att överleva oskadad. Det påverkar ditt batteri, men laddar inte ditt Instagram-flöde mer än häftigt. Jag använder det kort sagt om fem till tio minuter; Batteriet dränerar med 1 till 2 procent sparkar på ungefär tio minuter. Kasta en i din gymnastikväska och en i din väska så du är aldrig utan lindring.

Det kommer att hålla din panna torr, erbjuda en cooldown för svettiga gropar och komma igenom i en koppling när det gäller smält smink. Om du är modig nog att prova din hand vid flytande eyeliner när temperaturer närmar sig trefaldiga siffror, håll fläkten några inches från ditt ansikte för att snabbt bli torr.

Och medan du basker i din egen personliga bris, skyddad från massorna av klammiga pendlare, bli inte förvånad om det lockar beundrare imponerade av din förmåga att göra din mobiltelefon till tröst.

Pandawell 8-stiftsbelysning Mobiltelefonfläkt

Våra andra favorit sätt att hålla sig lugna

Stadler Form OTTO Fan

Vi bestämde oss för att hitta en lägenhet fläkt som inte var hemskt. Det här är vad vi kom tillbaka med. (Läs mer här.)

Insten Portable Handheld USB Mini Misting Fan

En bärbar mistingfläkt som en författare har testat på tunnelbanestationer och i de överbelastade, kalescenta köerna på Disney World. (Läs mer här.)

Frigidaire fönstermonterad mini-kompakt luftkonditionering

Den bästa granskade (på Amazon) in-window luftkonditionering för små rum. (Läs mer om det här.)