första dagen 2018

Denna 60-tums 4K Ultra HD Smart TV är den bästa Prime Day Deal

Anonim

TV-apparater, för alla övriga tekniska framsteg, har varit relativt oförändrade under det senaste decenniet. Displayerna blev tydligare, större och billigare, men användningarna var konstanta fram till nyligen. Nu är det ändrat, och TV: ns framtid är väldigt cool. Smart TV-apparater - de som låter dig titta på dina favoritprogram och navigera i den alltmer sammanhängande världen som dyker upp omkring dig - är här, och på Prime Day är de äntligen överkomliga.

LG 60 "smart TV ger dig allt du någonsin vill ha: den bästa bilden som är tillgänglig (ultra HD och 4K), tillgång till alla dina favoritströmmar, spel och underhållningssystem och integration med resten av ditt smarta hem. Dessutom är det bara 500 dollar för Prime Day! Detta är överlägset den bästa affären du kommer att hitta på en TV idag.

LG Electronics 60-tums 4K Ultra High Definition Smart TV

Toshiba 43-tums 4K Ultra HD Smart LED-TV med HDR

För något lite mindre finns det en Toshiba som också har 4K-upplösning och Ultra HD (plus det är Alexa-aktiverat) för 28 procent av de närmaste timmarna.

TCL 40S305 40-tums 1080p Roku Smart LED-TV (2017-modell)

Om du letar efter något ännu billigare, kör den 40-tums TCL smart TV Roku, ansluts till internet, strömmar över 4000 kanaler och 450.000 filmer och hakar fint på resten av ditt Roku surroundsystem.

Heads-up: Om du köper saker genom våra länkar, kan New York tjäna en provision. Med det sagt rekommenderar vi inte något vi inte skulle köpa för oss själva.

Relaterad

Roku gav precis dig en annan anledning att köpa en tv på Prime Day