den här saken är otroligt

Denna bambu väska (som inte är den bambu väska) kostar $ 37

Anonim

Jag ser dessa 1950-talet fläktformade bambu väskor i vintageaffärer hela tiden. De kallas ofta birdcage påsar, och den pågående hastigheten är vanligtvis runt $ 50, men de är vanligtvis i en gammal form från årtionden gammal. Massor av dem kommer till och med med någon typ av tygfoder för att hålla hemligheterna av innehållet från att bli utsatta för världen. Det är en härlig stil som lägger till arkitektonisk struktur till en breezy spring outfit, och jag har ofta beundrat dem, så jag var stolt över att hitta en helt ny version online tillverkad av varumärket Vintga som kostar endast $ 40.

Jag vet vad du tänker - det är en Cult Gaia knockoff. Märkets bedårande bambu Ark väska introducerades 2016 och blev den hetaste sommarpåsen av 2017; det är också mer än hundra dollar, vilket inte är dyrt för en handväska, nödvändigtvis, men säkert mer än bambuväskorna kostar på Etsy. Och medan Cult Gaia har blivit proprietär över väskans design, är sanningen att det faktiskt existerade ganska länge (och för mycket mindre än $ 158).

Så faktiskt är min "ripoff" inte en ripoff alls, men en bra prissatt, välgjord iteration av en långsiktig design. Vintga-väskans stora tillvägagångssätt är naturligtvis ordet "VINTGA" etsad i sidan av handtaget (för vad det är värt, det är bara på ena sidan, så du kan vända det inåt). Jag har tagit för att accessorizing min med en silke scarf för att lägga till en färgställe som matchar vad jag har på mig (och något döljer bokstäverna). Om du känner dig självmedveten om vad som helst läppstift (eller unmentionables) som du bär, kan du använda det som en fördjupning också.

Vintga Bamboo Handväska

Fler Strat-godkända påsar

Foto: 17-11-20 Tillbehör PM1 B1 raypfeiffer W

Baggu Drawstring Bucket Bag

Författaren Hannah Goldfield fick denna Baggu-väska som en gåva och har inte slutat använda den sedan: "Jag har bära den här väskan nästan varje dag: att jobba, på helgerna, till och med vid tillfället bröllop, klä upp det upp och ner. När omständigheterna kräver - flygresa eller ett efterarbetat evenemang som kräver byte av skor - bär jag en stor tote eller en ryggsäck, och jag klämmer helt enkelt på Baggu, väsentliga ostörda, inuti den större. Det passar alltid. "- Hannah Goldfield , författare

med kod: EVENT18

Madewell Transport Läder Tote

Deb Perelman of Smitten Kitchen berättade om hennes favorit läder tote: "Jag har inte mycket spännande eller dyr smak i handväskor; Jag behöver bara en väska med handtagslängd, så jag kan skjuta den över min axel medan du bär en fluffig jacka som håller en bärbar dator, vattenflaska och alla leksaker som mina barn svär att de vill spela med det jag fastnar med hemma . Så i princip behöver jag en svart soptäcka. Jag är på min andra eller tredje Madewell Transport Tote, men den senaste, i rosa (förlåt, "antika ros") - men som den perfekta rosa - hjälper definitivt att kompensera vinterns doldrums. "

Everlane Women's Day Market Tote

Om du letar efter en annan skinntoto, gillar Biz Lindsay of Outdoor Voices denna Everlane-version: "När det gäller mångsidiga arbetspåsar föredrar jag alltid det enklaste alternativet. För att undvika att transportera multiplar tycker jag om en stor lädertoto - rymlig nog att bära byte av kläder och sneakers och mångsidigt att ta mig från gymmet till kontoret till alla planer jag har efteråt. Everlane's Day Market Tote är den rätta blandningen av saker. "