inte en professionell. Bara galen.

Denna ögonskugga kommer att ta dig från Au Natural till David Bowie i 30 sekunder

Anonim

Glam-rock ögonlocken gjorde det enkelt.

Jag älskar att experimentera med roliga ögonskuggor och är ganska djärv när det gäller vad jag ska ha på mig: ett brons rökigt öga med en kopparaccent eller ett ljust färgat glatt lock. Problemet med båda är att eftersom jag inte är en professionell makeup artist, tenderar de att ta mig mycket tid att få rätt - ca 20 minuter vardera. Jag applicerar först en primer och lägg sedan en basskugga ned för att se till att färgerna inte blir sköljda och sedan blanda och buffla med flera borstar för att se till att färgerna smidigt smälter in. Medan jag vanligtvis inte bryr mig skära ut tiden för att få glam, en "kan du vara redo i 10 "> ögonprodukt som var snabb och enkel att applicera. När Glossier släppte Lid Star trodde jag att jag hade hittat det. Men det är lite subtilt för den dramatiska, färgstarkt lock har jag en tendens till.

Förra veckan gick jag ut och letade efter en silverögonskugga som matchade mitt nya platinahår och snubblat på mjölksmink på Sephora. Deras silverfärg Rager såg ut som om det bara var saken. Jag bestämde mig för att ge det en virvel.

Mjölk Makeup Eye Pigment i Rager

En liten bit går långt med denna produkt; en ärtstorlek är mer än nog för att få dina ögon ljusa och djärva. Detta gör att priset på $ 24 är verkligen värt det. Ännu bättre är applikationen snabb: lägg den på locket, sprid den runt och inom några sekunder har du gått från helt naturlig till glam utan att använda en primer, borste eller bländare. Vad som också är trevligt är att pigmentet fortsätter att vara vått men torkar matt, vilket betyder att det inte kommer att springa från dina lock hela natten. När du kommer hem, håll några Bioderma på locket i några sekunder för att låta produkten lösa upp, svep och den är avstängd.

Övrig Strat-godkänd ögonskugga

Hot Singles ögonskugga

Rio tycker också om denna "prisvärd och rolig enfärgad ögonskugga från NYX", speciellt i den gula STFU-nyansen.

Anastasia Beverly Hills Eyeshadow Single

Och denna bronsig nyans från Anastasia Beverly Hills. "När jag bär bronzer", säger hon, "att ha en liknande nyans på mina ögon gör mitt hela utseende riktigt snällt och sammanhängande."

Chanel Première Longwear Cream Eyeshadow

För ett mer glamt utseende tenderar Rio att gå med denna Chanel cream eye shadow i Verderame. "Ibland använder jag den längs min lash line som en subtil accent liner, " säger hon.