den här saken är otroligt

Den här gelen avlivades av mina post-aknemärken på 3 dagar

Anonim

Fram tills jag var 20 såg mitt ansikte ut som en överdriven banan. Dessa dagar är visionen absolut inte utan bevis för att jag är en levande, mänsklig person, men för några år sedan var min hud speciellt mörk, smidig och missfärgad. (Se: övervattna krukväxter.) Min öronhårig olivhud hade varje sit, blackhead, myggbett, rep och scuff katalogiserat i form av hyperpigmentering. Acne är dubbelt stressigt när du vet att det kommer med bagage.

Relaterade berättelser

9 Cult Koreanska Skönhetsprodukter du kan köpa på Amazon

9 Cult franska apoteksprodukter du kan köpa på Amazon

Desperat för en lösning snubblat jag på Murads Rapid Age Spot och Pigment Lightening Serum, googled sina recensioner och tog chansen. Murad är ett dermatologiskt grundat hudvårdsföretag med en omfattande samling elixirer packade i servicefullt vackra flaskor och rör. Ingredienserna är kliniska. I serumet försökte glykolsyra och hydrokinon förmodligen fungera tillsammans för att lossa döda hudceller och lätta missfärgning. (Observera att hydrokinon för närvarande studeras av FDA för dess potentiellt skadliga biverkningar.) Formeln är koncentrerad. En pump av den potenta gelén är vanligtvis lämplig för varje halvklot i mitt ansikte. Och kanske viktigast är ansökan enkel. Jag börjar behandlingen omedelbart efter att mina smärtlindringar läker - post-acne-märken är enklaste att kvitta i larverstadiet. Jag gnuggar serumet på ren hud, när den är mest mottaglig. Det luktar vagt medicinskt, som en föreskriven salva, men eventuell doft eller rest är inte existerande när den har absorberats. Min hud är kvar med en aktiverad tingle som berättar att det fungerar. Jag förseglar den med en fuktkräm och bask i glöd av modern dermatologisk vetenskap.

Jag upprepar denna process varje natt före sängen för så länge jag behöver. Vanligtvis, vid den tredje natten kan jag se en synlig minskning i mörka fläckar. Vid den femte dagen blir de omärkliga. Efter en vecka har jag helt glömt bort dem. Jag har lagt till hyperpigmentering i listan över saker som jag mår bra utan att jag tummar närmare 30 - intill mejeri och all-nighters. Det är vad jag kallar framsteg.

Rapid Age Spot och Pigment Lightening Serum

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa paraplyerna , koreanska skönhetsprodukter , rullande bagage och en nagelklipper. Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.