den här saken är otroligt

Det här plastflaskan gör att jag slår min Chihuahuas utan att bryta ryggen

Anonim

Ser han inte innehåll ut?

En ny skunkningshändelse i min bakgård resulterade i att alla tre av mina Chihuahuas 6 bad vardera skulle behövas under fyra dagar. (Här är vad jag lärde mig från YouTube: Väteperoxid plus disksåp plus bakpulver är den bästa skumkammaren där det finns.) När lukten äntligen hade försvunnit kunde jag knappt stå upp direkt efter att ha krummet bredvid mina gamla klo- fotbadkar så länge. Några veckor senare hade jag en glödlampa när jag tittade på en pal, ge sitt nyfödda barn ett bad i en speciell plastbarnkar över hennes diskbänk, medan de stod upp med lätthet. Jag sökte genast på nätet och blev positivt överraskad att finna att ett husdjursbadkar är helt en sak.

Pet Gear Pup Tub är exakt vad det säger att det är: en väldesignad plastplast som är avsedd att bada husdjur under 20 pund utan att behöva böja sig över din karaktär i människa och bryta ryggen. Jag ansåg bara att använda en slumpmässig badkar avsedd för en människa baby (de är hälften av priset på en sällskapsdjur badkar), men snart insåg att de var alla typer av ergonomiskt felaktiga för en hund. Pet Gear-tuben är markant djupare än ett babybadkar, vilket gör det möjligt för din hund att marinera i ett lyxigt bad med varmt tvålvatten - vilket hjälper till att snabbt göra tvätt. Den har en skumgummimatta i botten för att hålla tassar från att skryta runt - och ett par klämskyddshållare för säkerhet. (Hundar är hala när de är våta.) Det är också mindre stressigt på en liten eller äldre hund. Jag har en 20-årig Chihuahua som är mycket lyckligare vid badtiden idag.

De inbyggda hyllorna är avsedda att hålla husdjurshampo och hundskrubber efter eget val (jag är lojal mot Zoom Groom nu och för alltid), och hela kontraktionen sitter perfekt ovanpå ett vanligt dubbelt köksfack - vilket gör det enkelt att fylla, och bäst av allt, som kräver ingen höjning, böjning eller lutning över. När du är klar att skrubba, dra bara i kontakten och det smutsiga vattnet dräneras lätt i diskbänken. Kort sagt: Det gör det bakombrutna jobbet att hunden tvättar en bris. Pet Gear Pup Tub kan verka lite dyr för vad den är, men den är robust, välgjord och lätt att rengöra. (Jag sökte högt och lågt för något annat som det inte till nytta.) Ett bad på groomer är dyrare än det här lilla badet, och jag skulle mycket hellre spendera mina pengar på handväskor.

Pet Gear Pup Tub

Andra strategiskt godkända husdjurstillbehör

FURminator De-shedding Tool

Författaren Elizabeth Gumport svär vid FURminatorn: "FURminatorn låter enkelt och det är: en metallkam, vars tänder är tillräckligt långa för att de kan nå genom ditt husdjurs topplack till någon päls som är fast eller mattad under den, fäst på ett plasthandtag med ett gummi grepp. Denna enkelhet (och prislappen på 30 dollar plus) gör människor misstänksamma: Google "FURminator", och du hittar personer på meddelandekort för husdjur som frågar, "Är det värt det?" Svaret är nästan alltid en rungande ja. "

Kong Wubba Friend Dog Toy

Enligt författaren Alice Gregory är hundar märkligt drabbade av denna leksak: "Allt en hund kan göra med en leksak, Mickey vill göra med björnbläckfisken: koka den, tuggla den, bevaka den territoriellt som om någon än han kanske skulle vilja Det."