den här saken är otroligt

Denna geniala måttbägare är som en tryckpop för klibbiga ingredienser

Anonim

Det fungerar för klibbiga, smuliga, generellt obehagliga ingredienser.

Min mamma, som många andra mammor på 90-talet, deltog i hennes andel av bortskämda kockpartier (om du är obekant, är det som Mary Kay, förutom med köksredskap). Hon slutade med massor av ho-hum inköp, men en sak hon köpte var så snygg, så genialt, jag var tvungen att svepa den från sitt skåp när jag flyttade in i en egen plats.

Measure-All Cup mäter verkligen alla (matlagning eller bakverk ingredienser). Det ser ut som en vanlig bred cylinder med en ihålig glidbottenyta (som själv har en hällpipa). Vänd den så att glidytan vetter mot botten och du kan mäta torra ingredienser. vänd det och du kan mäta våta. Det verkar så enkelt, men där Measure-All verkligen lyser är att mäta de klibbiga, snygga eller flytande / snygga bakningsingredienserna, där precision är avgörande men ingredienser kan vara kompromisslöst rörigt. Som en älskare av allting jordnötssmör (det är protein, vad som helst), har jag alltför ofta blivit förbannade och stabbat vid mätning av koppar med gummispatlar, och försöker få varje sista svep av grejerna ur mina obekväma vinklade mätkoppar.

Men med Measure-All Cup skopar jag min jordnötssmör (eller melass, honung, marshmallow fluff, sirap, tahini, margarin, smör, Crisco eller vad som helst kladdig sak jag har), tryck bara på botten som en Push Pop . Det finns bara en plan yta att svepa, inga knepiga hörn eller krökta väggar att kämpa med, och ingen nonstick spray att applicera. Mina kakor får maximal påverkan på jordnötssmör, mina fingrar håller sig rena, och någonstans där ute, sitter några 90-talsmor. Tack och lov är det nu också tillgängligt på Amazon, ingen nätverksmarknadsföring - eller, verkligen, verbal kommunikation alls - krävs.

Den bortskämda kockmåttet - All Cup

Om du föredrar kan du köpa den från den bortskämda kocken till billigare .

Mer Strat-Approved Kitchen Helpers

Modfacture Vitlökskalare

Wickman är också en fan av denna rullande vitlökskäggare, vilket möjliggör hennes vitlökbesatthet: "Allt du behöver göra är att poppa hela klyftan i röret på disken, tryck hela grejen ner med din handflata och rulla. Rörets sidor griper sig på huden och rippar av och ut tumlar din perfekta lilla skivad vitlöksklyfta. Då är allt du behöver göra, skölj röret, laga mat och njut av ditt vampyrfria liv. Enkel."

Benriner grönsaksskivare

Benriner mandoline är en favorit av kocken Gabriel Kreuther: "Inställningen är väldigt enkel: Det finns det vanliga bladet på ena sidan, vilket gör att du kan få en exakt och konsekvent skärning. På andra sidan kan du lägga till bilagor för att justera klippets storlek. Det finns en för en julienne, en tärning, en chop - allt i ett utrustningsutrymme. Jag använder den för alla mina garneringar och sallader, och ingen kniv har någonsin skapat en bättre julienne. "

Japanska Tawashi Pensel

Writer Foster Kamer tippade oss till den här japanska skrubberen, som han lärde sig om från konstnären Jenny Holzer: "Den har en rik århundradslång historia och har sedan dess blivit ett av de vanligaste hushållsobjekten i Japan. Efter tio minuters rengöring med det vet du varför. Vid första ögonkastet ser det ut som de arg småbruna fibrerna kommer att göra mer skada på dina händer än dina krukor. Men frukta inte: De fibrerna, gjorda av hampa palm, mjuka under vatten, tillräckligt för att du ska få en mysig, kittig håll på. Och då kommer de att fortsätta att absolut utplåna något smuts du kommer över, på vilken yta som helst. De renar lätt. "