den här saken är otroligt

Denna salladsspinnare kollapsar till storleken på två frisyrer

Anonim

Den otroliga krympande salladspinnaren.

När jag flyttade in i min nya lägenhet blev jag förskräckt för att finna att min pålitliga, industriella salladsspinnare från OXO hade splittrats i transit. Det var förmodligen en välsignelse, för jag hade felaktigt läst mitt ombuds listning: Min lägenhet var faktiskt dimensionerad för en mus men menade att bli levd av en människa. Jag kunde knappt passa in i badrummet, än mindre hitta mitt brett sortiment av högspecialiserade kökstillbehör.

Jag vägrade att acceptera denna rymdinducerade matörken, emellertid. Bestämd för att hitta en efterträdare till min OXO, gjorde jag timmar med onlineforskning och upptäckte Gourmia GMS9100 Collapsible Salad Spinner. Det gör alla samma saker som min vanliga salladsspinnare - lagring av svamp och $ 300-a-pund smörsalat - men det kan också vara lätt att platta och tuckas bort. Komprimerad, det är ungefär storleken på två Frisbees, som passar sömlöst in i garderoben bredvid min resa ångbåt och skrivblock.

En sak: Det är svårt att först utöka och kontrakta salladsspinnaren, men jag fick snabbt hänget av det. Jag lägger bara mina handflator på båda sidor och använder mina fingrar för att trycka tills det dyker upp på plats. Jag kan nu kliva på Caesars och Cobbs och Waldorfs, som alla kan vara skarpa och färska under en vecka. Det är billigare än min OXO salladspinner, och även om det inte är lika robustt gör det handy vad en salladspinner ska göra, med den extra bonusen att kollapsa. Denna spinnare är lika lätt som någon att städa också: Bara separera locket, basen och spinnkammaren och tryck sedan de två senare i komprimerat läge efter att de är torra. Du kan också bara skicka dina böner till Hygieia för diskmaskin - det är säkert för maskinen.

Gourmia GMS9100 hopfällbar salladsspinnare

Andra Strategist-godkända hopfällbara saker

Vapur Element Bottle

Författaren Caroline Bankoff älskar sin vikbara vattenflaska: "När den är full, ser den ut och känns som en fullvuxen Capri Sun (och kan spelas med på liknande sätt). När det är tomt och rullat upp tar den en-litersmodellen ungefär lika mycket utrymme som en iPhone 5 (flera mindre sorter finns också, vilket jag tycker är väldigt bekvämt för personer som är bekväma att rinna ur vatten). "

Midori Brass Ballpoint Pen

Författare Mark Byrne gör ett starkt fall för sin hopfällbara japanska penna: "Det finns säkert hundratals andra hopfällbara pennor. Det finns också, jag vet, många mycket vackra pennor. Jag föreslår att Midori är en sällsynt kombination av båda, och därför är det extraordinärt. Det är både väldigt snyggt och litet. Jag håller min i myntfickan i mina jeans. Jag bär det nästan överallt. "

Foto: Anca Doldor / Anca Doldor | www.wiseevents.ro

Den Morph Collapsible Foam Roller

I våra recensioner av de bästa skumrullarna berättade personlighetstrenaren Gunnar Peterson om den här hopfällbara versionen: "Jag älskar Morph-hopfällbar skumrulle eftersom den är bärbar och fantastisk att resa med."