konstiga saker vi älskar

Denna Shark Tank Produkt kunde ha sparat mig från att Unbolting My Car Seat

Anonim

Ingenting går förbi det.

På en av mina sista vägresor för att besöka familjen i Texas slog nyckelfobben till min helt nya Prius ut ur mina händer någonstans öster om El Paso, som vinklade sig ordentligt i den mörka grotten mellan mittkonsolen och förarsätet. En timmes värde av grymma försök att fiska ut det lyckades bara att trycka nyckeln upp och under golvbrunnen, där jag inte längre kunde nå eller ens se den. Jag tog en djup vägsedräkt och påminde mig själv hur lyckligt jag var det. (1) Jag var bara en halv dagars bilresa bort från mitt slutmål, och (2) min bil behöver bara nyckelfobet att vara "inom räckhåll" för att starta upp och kör iväg.

Min utökade familj hade ett gott skratt på min bekostnad när jag kom fram, men efter att de också försökte och misslyckats med att befria min nyckel, blev det klart för alla att det inte skulle bli avlägsnat från sitt gömställe utan professionellt ingripande. En $ 300-bill från bilhandlaren senare (de måste faktiskt lossna och ta bort förarsätet), min pappa hade den ljuga idén att hugga upp en varmrosa poolnudel med en stekkniv och klämma den i det negativa utrymmet mellan mina platser för att förhindra en återkommande händelse på vandringen tillbaka till Kalifornien. Det fungerade som en charm, och jag körde runt med de poolnödelbitar som klev mellan mina platser under ett helt år - tills jag av misstag fick en återhämtning av Shark Tank som innehöll uppfinnarna av Drop Stop, en uppsättning två diskreta, svarta neopren sätesspalt fyllmedel.

Drop Stop passar perfekt och snyggt i utrymmet mellan bilens sittplatser och mittkonsol - och fäster sig fast på din säkerhetsbälte genom den inbyggda luckan. Det rör sig tillsammans med din plats oavsett hur många gånger du justerar den, och den mörka färgen gör det praktiskt taget osynligt. Droppstoppet kan smutsas och sträckas för att passa in i alla storlekar med bilsätsprak, och jag tar bara bort mina var sjätte månad eller så för att kasta dem i tvättmaskinen. Om det inte var för det faktum att de sparar min telefon, nycklar, pommes frites och byter till att parkeringsmätaren förloras under mitt förarplats på nära håll, skulle jag inte ens komma ihåg att de var där. För de av oss utan bilar som förlorar mellanmål eller plånböcker eller kvarter mellan soffpinnar - Drop Stop är också en gudstjänst. Jag kan faktiskt köpa några fler att sätta mellan min madrass och headboard, min iPhones föredragna viloplats.

Drop Stop Original, patenterad bilsäte Gap Filler