den här saken är otroligt

Todd Oldham på sina Absolut Favorit Rökelse Sticks

Anonim

Fred Soll Incense Sticks

Allt jag har provat från Fred Solls röklinje har varit fantastiskt. Ingredienserna är rena och de subtila kombinationerna är hypnotiska. Mina favorit dofter är White Sage & Dragon's Blood (så berusande och uppfriskande), Honey Amber (så rik som det låter), Magical Copal (det uppdaterar helt ett rum) och Moonight Jasmine, som luktar det fortfarande på vinstocken. Faktum är att jag faktiskt inte kan göra ett dåligt val från vad Fred Soll erbjuder. Även idag är det alla handgjorda av Soll-familjen i Albuquerque, New Mexico - på samma sätt som det har varit i flera år.

Och att gå med det ...

Anchor Hocking Custard Cups

Jag föredrar att bränna rökelse i skålar fyllda med sand. Dessa prisvärda glasversioner är så lätta och perfekta med lite färgglad hantverkssand.

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.