inte en professionell. Bara galen.

Under-Eye-produkterna gillar jag bättre än Kim Kardashian's Concealer Kit

Anonim

Älska henne eller hata henne, du kan inte förneka den inverkan Kim Kardashian West har haft på skönhetsvärlden. Och inte bara i försäljningen - även om Kims första doft gjorde en galen $ 10 miljoner på lanseringsdagen - men i hur vi nu tillämpar den faktiska sminken i våra ansikten. Det beror på att Kim, och hennes bestie-slash-makeupkonstnär Mario Dedivanovic, har ett sätt att översätta avancerade sminkartiklar till massorna, vilket gör dem lättare att uppnå.

Ta henne under-eye concealer kit, som släpptes i början av mars. Den består av en flytande concealer, ett bakpulver (bakning, för dem som inte vet, är när du applicerar ett inställningspulver över din concealer och sedan dammar av det efter tio minuter), ett ljuspulver (igen för dem som titta inte på skönhetsvideor på YouTube hela dagen: det här är ett genomskinligt vitt pulver som lyser upp dina underögon), en dubbelt sluten döljande borste, en svamp och en borstapplikator. Med dessa produkter, enligt Kim, kan du enkelt uppnå sin trestegs döljande process, som hon enligt henne har sparat henne om och om igen, från att se ut som en tvättbjörn på den röda mattan.

Jag är ingen främling för under-eye concealer. Som en person som ständigt ser ut som om hon har sovit mindre än fyra timmar, har jag provat väsentligen alla versioner på marknaden. Jag har favoriter, och var nyfiken om KKW-paketet skulle slå någon av dem ut. Mina anhängare var också: Jag fick en (något arg) DM som säger att som en representant för seriemördare-under-eye-gemenskapen var det min plikt att dela om Kims dolda kit faktiskt fungerade.

Min takeaway: Att hitta min skugga var lite knepig - i KKW var jag en "medium", medan i alla andra concealer jag någonsin har använt jag är "ljus". Så jag rekommenderar, om du beställer online, går en färg mörkare än vad du normalt skulle göra. Concealer buffrar snyggt in i huden, men torkar snabbt, vilket gör korrigeringar svårt om du inte är en extremt snabb och skicklig sminkstillverkare. Pulvret var unikt, eftersom det inte torkade mina (redan torra) underögon ut, men jag fann också att det gjorde dem väldigt väldigt mycket ljusa. När en vän kom över när jag tillämpade den frågade hon varför jag såg ut som ett spöke.

Vad jag uppskattar om KKW-paketet är hur det ser ut i bilder. Under-eye-förkylare kan ofta orsaka "flashback", vilket i grunden betyder att i flashfotografier blir det mycket tydligt att du har mycket under-ögon smink. Lämna det till Kim för att komma med en som lyckligtvis inte gör det. Men i allmänhet, som någon som brukar använda concealer för att röra sig upp, snarare än för ett ansikte i ansiktet, tyckte jag att det här var lite för intensivt och sminkigt. Om du bär ett helt ansikte av smink regelbundet kan det vara en bra produkt för dig. Men om du, som jag, föredrar ett lättare, smink utan smink, skulle jag nå för någon av de sex under-ögonprodukterna nedan före KKW-kit varje dag.

concealers

Bobbi Brown Under Eye Concealer

Denna färgkorrigering från Bobbi Brown hjälper inte bara till att neutralisera mörka underögon, men innehåller också ingredienser som aktivt hjälper till med rynkor och överdriven pigmentering. Det är superlätt och flytande, så det är väldigt lätt att buffla på dina underögon för en naturlig, jämn tonad duk. Till skillnad från KKW-uppsättningen, som jag visade sig vara ganska dramatisk (som i: väldigt ljus och ljus) på mina underögon, är det här en väldigt naturlig sätt att autokorrigera dina mörka cirklar.

NARS Radiant Creamy Concealer

Jag har provat och testat många en concealer, men den här är verkligen en av mina favoritfavoriter. Denna concealer är en av de djupaste, spridda, icke-krossande ögonprodukterna som jag har i min sminkväska. Till skillnad från KKW concealer, som är mycket pigmenterad och ganska klibbig, är denna concealer lätt och blandbar och buffs så snyggt och smidigt in i huden.

Tarte Doubly Duty Skönhet Form Tape Contour Concealer

Jag vet att jag har skrivit mycket om Tarte's Shape Tape, men jag är ganska övertygad om att Kim hade Tarte's Shape Tape i åtanke när hon skapade sin egen concealer. De är båda dystra, kraftigt pigmenterade produkter som fokuserar på att avbryta mörka cirklar. Jag tycker att denna produkt är lite mindre klibbig på huden än KKWs concealer. Plus Tarte smälter lätt in i huden, vilket gör det till en bra kandidat som en överallt ansiktsförhöjare.

pulver

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder

Detta pulver är en super kultfavorit, och är älskad av många för sin förmåga att hålla smink på plats utan flashback och chalkiness. Pulvret känns superlätt på huden, och det klibbar aldrig på några torra fläckar på mitt ansikte. Till skillnad från KKW-bakpulvret är Laura Mercier-produkten också lika genomskinlig som utlovat. Det känns sammet-y och kommer aldrig att få dig att se ut som ett spöke.

Luftborste Felfri Finish Skin Perfecting Micro-Powder

Ett annat lättviktigt och lätt att underlätta inställningspulver är den här från Charlotte Tilburry. Eftersom det inte är ett lös pulver, kan du inte riktigt få en seriös bakning. Men för det jag kallar en "light bake" (bara lite överskott av pulver) är det perfekt. Det är praktiskt taget osynligt på huden när den applicerats och lämnar inget spår av pulver, men det ger fortfarande en riktigt fin, suddig effekt. Jag tycker inte att det här är massivt användbart när det gäller oljekontroll, men det är bra för att se till att din under-eye concealer stannar hela dagen.

Bright

Becca Cosmetics Under Eye Brightening Corrector

Om Kims ljussättningsverktyg intrigerar dig, bör du definitivt kolla in den här ljussättaren från Becca. Det är en peachy-toned mörk-cirkel avbrytande concealer som också är skimrande - som jag lovar kommer att få dig att se mer vaken ut. Om halvskeniga underögon verkar konstig mot dig, får jag det, men jag lovar att det är riktigt snyggt och subtilt. Jag har nyligen blandat min highlighter med min under-eye concealer och jag är besatt - det tar dig verkligen den extra milen när det gäller att se varning och sätta ihop. [Redaktörens anteckning: Becca gör också en rödfärgad concealer som fungerar särskilt bra på svart hud.]