one-stop-butik

De allra bästa hudvårdsprodukterna

Anonim

Oavsett vilken skönhet eller smink rutin är, är en bra hudvård rutin den grund du vill arbeta med. Oavsett om du letar efter smidiga klackar, en porös T-zon eller lösningar för dina ögonloppskretsar, har vi sammanställt de bästa hudvårdsprodukterna någonsin framhävt på ett bra ställe.

De bästa hudvårdsprodukterna för glödande hud

Rio Viera-Newton är inte en professionell hudexpert, men hon är visserligen galen på vad hon lägger på hennes ansikte. Vad som började som en kult Google doc är nu en av de mest populära historierna som innehåller de 16 produkterna hon använder för att få glödande hud.

De bästa franska läkemedelsbutikerna

Det är väl känt att några av de bästa hudvårdsprodukterna och skönhetsprodukterna kommer från franska apotek, och nu behöver du inte ens boka ett flyg (eller begära en resande vän) för att få händerna på några. Vi avrundade de bästa apoteksprodukterna från Frankrike här.

De bästa koreanska skönhetsprodukterna

Om du vill komma igång med koreansk skönhet, är detta platsen. Cut-skönhetsregissören Kathleen Hou sammanställde de mest populära K-skönhetsprodukterna som godkändes av modeller, makeupartister och Reddit och sätter dem alla på ett handlingsbart ställe.

De bästa japanska skönhetsprodukterna

Japansk hudvård är en annan blomstrande bransch, och Hou pratade med makeupkonstnärer för att få nedslagen på de bästa skönhets- och hudvårdsprodukterna från Japan för att köpa för felfri hud.

De bästa Thai-Drugstore Beauty Products

Författaren Ashlea Halpern flyttade till Bangkok för månader sedan och upptäckte en helt ny värld av thailändska apoteksprodukter som har förvandlat hennes hud, från svartare än svart mascara till kylpulver för muggiga dagar.

De bästa hudvårdsprodukterna enligt Redditors

Författare Sara Spruch-Feiner duva in i Reddit's Skincare Addiction Sub-arkiv och kom tillbaka med fem av de mest diskuterade favoritprodukterna för hudvårdsperspektiv.

De bästa ögonprodukterna för puffiness och mörka cirklar

Viera-Newton och hennes familjemedlemmar verkar alla lida av samma ångest: mörka cirklar och puffiga underögon. Uppdraget med ett uppdrag att hitta de bästa lösningarna gick hon och hittade de 14 bästa ögonprodukterna för ögonpåsar och mörka cirklar.

De bästa ansiktsmaskerna

Viera-Newton är också en fläkt av ansiktsmasker, som hjälper näring huden och reducerar hyperpigmentering. Dessa är de 13 som hon håller i sin medicinska skåp hela tiden.

De bästa ansiktsvätskorna som inte orsakar breakouts

Viera-Newton har också spenderat många år på att försöka "nästan varje fuktkräm som jag någonsin har blickat på i ett försök att hitta en pålitlig grädde som hydratiserar, släpper ut och inte får mig att bryta ut." Här rinner hon upp sex av hennes favorit fuktgivare för känslig hud.

The Best Face Moisturizer

Weleda Skin Food

Sweetbitter författare Stephanie Danler är ett stort fan av Weledas Skin Food, som hon lärde sig om från en makeup artist. Nu äger hon det i tre år - en för sin bil, en för hennes sängbord och en i hennes handväska.

The Best Face Scrub och Exfoliator

Naturlig Aqua Gel Cure

Författaren Jinnie Lee hittade denna nr 1-säljande japanska exfoliator genom Amazon-sleuthing. "Jag snubblat på något som förmodligen var för bra för att vara sant - en japansk ansiktsskal kalladCure Natural Aqua Gel, som är nr 1 exfoliator i Japan (tydligen säljer man varje 12 sekunder). På ditt torra, efterrengörda ansikte slänger du två eller tre pumpar av denna gelé över pannan, näsan, kinderna, hakan, nacken eller var som helst och låt den sitta i fem sekunder. På ett ögonblick kommer gelen att reagera med din hud när det börjar torka lite, då kommer du använda fingrarna för att försiktigt massera produkten i en cirkelrörelse runt ditt ansikte. Det här är den vilda delen. Gelen börjar börja kasta nästan omedelbart, på samma sätt som pennautjämnare lämnar dessa snabba gnistor bakom sig. "

De bästa resor hudvårdsprodukterna

Foto: Getty

Viera-Newton vet att även när du är på väg, tar din hud inte en paus från att behöva kärlek och uppmärksamhet. Hon gick och hittade 14 av de bästa resor skönhet och hudvårdsprodukter för när du måste se ditt bästa men fortfarande följa TSA regler.

The Best Facial Polish

Foto: Julian Schievelkamp / EyeEm / Getty Images / EyeEm

Naturopathica Havre Facial Polish

Författaren Chloe Caldwell svär vid hennes havre ansiktspolska: "Jag är någon som har haft allvarliga hudproblem tidigare. Jag är en akneöverlevare. Min hud är överkänslig och jag är rädd för nya produkter. Men när jag försökte havre tvätten för första gången hände något fantastiskt: Min hud var inte röd när jag lämnade duschen. Det var coolt och lugnt. "

Den bästa fuktgivande ansiktsoljan

Tidlös 100% ren Squalane

Författaren Allison Schmidt upptäckte denna oljeproducerad behandling som helt omvandlade hennes hud: "Till skillnad från andra oljor som bara satt ovanpå min hud sänker den klara och luktfria tidlösa hudvårdskvalanen snabbt (det är som att min hud klipper upp det) utan den grova, slimiga känslan. Det har varit en uppenbarelse av en fuktkräm. Jag har nu mycket mindre irritation - de torra fläckarna är borta, och pigmentet och hydrering av min hud är jämnare hela tiden. "

The Best Jade Roller

Anti Aging Jade Roller

En traditionell kinesisk skönhetsprodukt, jade rullar är kända för att stimulera lymfatisk dränering. Författaren Maria Tallarico svär vid saken: "Mina mörka ögoncirklar, som har skrattade i ansiktet av alla snygga kräm och ansiktsdrag mot dem, lindras av de släta, fina jade och repetitiva rörelserna. Jag svär, det är jämnt jämnt i min hudton och fuktade rynkor (vilket trots allt förbättrad cirkulation skulle göra). "

Den bästa fotkrämen

CeraVe Renew System, SA Rename Cream

Skönhetsförfattare och redaktör Hannah Morrill vet från att arbeta med hudläkare att ibland är de oförstörda produkterna de mest effektiva. Hon upptäckte CeraVe fotkräm medan hon letade efter någonting för att släta hennes kalla fötter: "Den bästa contenderen jag har hittat för detta jobb? CeraVe Rename SA Cream, som själv utvecklades med dermatologer och innehåller både exfoliant salicylsyra (det är vad SA står för) och ammoniumlaktat i de första tio ingredienserna, vilket betyder att koncentrationerna är signifikanta, inte en eftertanke. "

Den bästa fotgelén

Tvål och ära Heel Genius

Om du letar efter en gel att använda på fötterna hittade vår New York- kollega Camilla Cho en som även hennes diskriminerande mor godkände: "Den tjocka, isiga blågelen fortsätter och torkar efter några minuter utan några rester - ibland brukar jag använda den på mina grova armbågar och naglar. Det har blivit min gå till hela året: sommar, när jag praktiskt lever i sandaler och vinter, när mina fötter är knäckta av kallt väder och torr luft. Efter att ha använt Heel Genius själv i några dagar (per anvisning, med strumpor) såldes min persnickety mamma. Hon har sedan antagit goop som en av hennes egna favorit saker, gifting den till flera av hennes vänner - alla är nu redo för sandalsäsong. "

Den bästa exfolierande handsken

Carbon Beauty Exfoliating Glove

Den som har besökt en turkisk hammam kan berätta för dig hur tillfredsställande upplevelsen är, särskilt när massagen händer. Rachel Raczka bestämde sig för att återskapa erfarenheten hemma med en hammamhandske som fungerade underverk: "Jag märkte inte klumpar av död hud som tvättades bort, men jag fann att det skapade en snyggare än vanlig yta för rakning och blötläggning upp fuktkräm. Det var inte förrän några dagar med regelbunden användning att jag märkte att stötarna på mina armar och ben var bleka, och resten av mitt bud syntes hälsosammare och glödigare från konsekvent användning. Det är som de eliminerande dieter som främjar bättre hud inifrån, men istället för att lägga av mejeri eller vete eliminerar du ett lager av din epidermis. "

Den bästa kroppslotionen

Mountain Ocean Skin Trip Moisturizer

Writer Molly Young älskar så mycket den här kokosnötspinniga kroppslotionen, köper den i bulk och håller lagret i sitt kylskåp: "Jag fann det som en ungdom som bodde i en hippiestad i norra Kalifornien där den lokala co-open var åtta -lösa flaskor av Skin Trip tillsammans med tofu-smörgåsar, yoghurt av okonventionella mjölkar, naturliga deodoranter och Nag Champa-rökelse. Ämnet inuti är tunnare än de flesta lotionerna - det smälter inte som tandkräm när du ger flaskan en klämma men istället sätter ihop dig i din handflata. Vad detta betyder är att när du sprider Skin Trip på din önskade hudregion sänker den sig snabbt och lämnar inget bevis bakom sig. Din hud är kvar näring och svagt kokosnötdoft. "

The Best Back-Acne Spray

AcneFree Body Clearing Acne Behandlingsspray

Hannah Morrill hittade en kropps-acne clearing spray som eliminerat hennes bacne nästan omedelbart: "Min bacne rensade upp nästan över natten. Efter ungefär fyra dagar hade crimson welts minskat helt, bleknade till knappt där rodnad, eller hade börjat läka. Inom en vecka kände jag mig bekväm med en lågtankad tank. Jag har sedan evangeliskt rekommenderat produkten till min tränare, min pojkvänbror och en 22-årig jag jobbar med. "

The Best Acne Spot Treatment

Murad Environmental Shield Age Spot och Pigment Lightening Serum

Writer eller Gotham hittade ett pimple spot-reducerande serum som fungerade mirakel: "I det serum som jag försökte, arbetar glykolsyra och hydrokinon för att lossa döda hudceller och lätta missfärgning. (Observera att hydrokinon för närvarande studeras av FDA för dess potentiellt skadliga biverkningar.) Formeln är koncentrerad. En pump av den potenta gelén är vanligtvis lämplig för varje halvklot i mitt ansikte. "

Den bästa nödsituationen Zit-routing

Fyra dagar före hennes systers bröllop hittade Viera-Newton en sitta på hennes haka, men vid bröllopsdagen var den bössan borta. Här är den fullständiga akut-akne rutinen hon anställde.

De bästa solskyddsmedel

Foto: Bettmann / Bettmann Archive

Om du letar efter de bästa solskyddsmedelarna, gick vi och hittade det bästa oavsett vad du behöver, inklusive sprayversioner, ansiktsvänliga och kemiska fria solskydd.

Den bästa kroppen skrubba

Malin + Goetz Pepparmint Body Scrub

Den bästa kroppen skrubbar luktar precis som pepparmynta, och den gör det till den mest uppfriskande stranden efter tvätten.

The Best Salt Scrubs

Vi gick igenom Amazon och hittade de bästa granskade saltskrubbarna för att exfoliera din kropp, inklusive en skrubb som är mild nog för personer med eksem och en med svampdödande egenskaper.

Den bästa kroppsoljan

Bioolja

Den bästa oljan att smutsa in dig? Varför inte prova Kim Kardashian's? Författare Carson Griffith stal det från sin mamma och blev förälskad: "Medan mitt badrumsskåp nu har en rotation av exklusiva skönhetsprodukter är den konstanta Bio-Oil. Det lindrar torrhet och gör min hud omedelbart jämn utan att täppa till porer. När jag är förbränd eller förtvivlad av förkylningen, kan jag applicera flera applikationer om dagen, så att min skadade och fräscha hud dricker upp vätskan. Jag har tagit flaskan i bastun med mig i gymmet så att vitaminerna A och E och växtekstrakterna kan förenas med ångan för att göra vad de ska göra för att göra min hud obelös. Det är så billigt jag har inga problem att slathering hela min kropp i den.

Den bästa akne masken

Foto: Sebastian Kopp / EyeEm / Getty Images

Drottning Helene Mint Julep Masque

Författare och artister Gaby Dunn upptäckte mint julep masker av drottning Helene som tonåring och tittade aldrig tillbaka: "Nu har jag använt den här produkten på och av i cirka 15 år. Visst, det rensar upp en zit, men ingen dyr ansiktsmask har någonsin fungerat för att uppfriska min hud heller. Det är en åtdragningsförmåga du känner som lermasken torkar som jag svär åt att strama mitt ansikte även efter att jag har skölat bort det. Jag tvekar att även berätta om det, för drottning Helene kunde trippla priset och jag skulle fortfarande köpa det. "

Den bästa naturliga ansiktsvätskan för akne

Sjukdomen i aknebehandlingar, författaren Leah Bhabha hittade Vermont-baserade hudvårdslinjen Ursa Major i en naturskönhetsbutik och använder sin helt naturliga Fantastic Face Wash för att hålla sina zits i kontroll. "Fritt från sulfater, silikoner och parabener, det gör att mitt ansikte känns väldigt rent men inte tätt, vilket gör rengöringen mild nog att använda på morgonen och på natten. Medan aloe och risfrö lugnar huden min är det sockerröret som är den riktiga klinkern. Sockerrör innehåller naturligt alfa hydroxisyror, som inte bara bekämpar fläckar utan ljussar mörka fläckar och minskar ärrbildning. "

Den bästa rengöringsoljan för torr hud

En Love Organics Vitamin B Enzym Rengöring Olja + Makeup Remover

Författaren Jen Doll älskar den här oljevätskan hon lärde sig om från hennes ansiktsbehandling: "Du applicerar ett par pumpar av lätt olja i ansiktet, tillsätt lite vatten och massera; Det finns inget intensivt skum eller skrubber involverat, men plötsligt, även om du har ett lager smink eller dagdräkt på din hud, tvättar det allt bort. Allt du är kvar med är frisk, fuktad hud. Jag var inte säker på att jag skulle vilja tvätta med en olja (kanske du är med mig på det här) - den här innehåller solrosfrön, pumpafrö och papayafröoljor - men till skillnad från rengöringsmedel som klibbar ditt ansikte, den här lämnar den ren, plumpad och vagt fuktad (inte fet). "

Den bästa rakningskrämmen för känslig hud

För författaren Celeste Ballard är Dr. Carvers Easy Shave Butter den enda rakprodukten som hindrar benen från att vända "till ett minfält av rakhyvelstötar". Hon förklarar, "Jämfört med torkningen, blommigt doftande rakade burkar av mitt förflutna, erfarenheten är praktiskt lyxig. Den verkliga skillnaden är att grädden inte skumrar, så det känns inte som att det någonsin stryker mina ben av skyddande oljor. Jag kan till och med glida över samma plats några gånger utan återverkan. "

De bästa mänens hudvårdsprodukter

Fyra män med glödande hud - inklusive modedesigner Richard Chai och K-skönhetshandlaren Soko Glam grundare Dave Cho - delade sina hudvårdsprodukter med flera produkter, som inkluderar toner, essenser, rengöringsmedel, ögonkräm och så mycket mer.

De bästa varmväders hudvårdsprodukterna

Foto: Getty Images

Cut skönhetsdirektör Kathleen Hou pratade med en kändis makeup artist om de bästa sakerna du kan göra för din hud under varma sommarmånaderna.

De bästa fallen hudvårdsprodukter

Att hålla huden hydratiserad under övergångsmånaderna kan vara en utmaning, men Viera-Newton har stigit för att möta den. "Jag har lärt mig nyckeln till en lycklig, höstlig hud är att hitta en rutin som ger din hudbalans -" dammig hud "tenderar att se bara rakt upp oljig under kallare månader och torr hud är helt enkelt aldrig ett alternativ." Dessa är hudvårdsprodukterna som hon svär vid i höst.