tackla tacksägelse

Vogue's Tonne Goodman på Tear-Off Servetter Hon upptäckte i Paris

Anonim

Tår, servera.

För november månad drar vi samman de saker som du behöver ha så smidigt en tacksägelse som möjligt. Här berättar Vogues modeshow, Tonne Goodman, om de tårbara cocktailservetterna som imponerade på några kyliga europeiska middagsgäster.

Merci är en boutique i Paris, som drivs av ägarna till Bonpoint, där en del av vinsten går till välgörenhet, och det är bara den här perfekta eklektiska affären - de säljer allt från kläder till möbler till brevpapper till köksredskap. Det var där jag först upptäckte MyDrap servetter: den enklaste lösningen på den tråkiga uppgiften att betjäna hors d'oeuvre, och som jag nyligen släppte på, eftersom de är oumbärliga under semestern.

MyDrap gör linne cocktail servetter (samt middag servetter och placemats) på en rulle, dras av som om de var pappershanddukar (eller toalettpapper). Istället för att ha en stapel servetter som måste sprida sig på ett attraktivt sätt och sedan brottas med att gingerly plocka bara en, slår du bara av varje servett. Färgerna är eleganta: Jag har ett väsentligen svartvitt hus, så jag brukar gå för de svarta. Men flottan och rött är utmärkta; en bläck-marin och en blodröd är särskiljande och chic. De är tvättbara för några går. Och eftersom de är nya, bröt de isen på en semestermiddag som jag gav med frostiga, oväntade europeiska gäster som var ganska kyliga och behövde en störande toning!

MyDrap Cotton Cocktail Servetter

MyDrap Cotton Dinner Servetter

Det kommer också i en servettversion.

MyDrap Cotton Placemats

Och som en placemat också.

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.