husdjur

Vi hittade de 10 bästa katt och hunden saker på Toy Fair

Anonim

Denna valp har en blast med Tether Tug.

Förra veckan tog vi med dig de 20 mest eftersökta leksakerna under den kommande semestern. Jag är tillbaka idag för att berätta att vi lärde oss något annat medan vi går igenom alla dessa fritidsleksaker: de bästa nya leksakerna och redskapen för hund och katter. Här är vad alla klamrar på. (Och medan du är på det, har vi också de bästa Halloween kostymerna för hundar och en hel del av de allra bästa i sällskapsdjur och tillbehör.)

För hundar

Tether Tug

Älskar du när din hund får all den extra energi ut, men hatar absolut när du måste röra på alla de slobbery, grova leksakerna? Det finns nu Tether Tug. Denna uteslutande kontrast är som en tätningskula för människor, bara för hundar. Den leksak kommer med en bas som drivs in i marken och håller upp en glasfiberpinne. På den glasfiberpolen är ett rep med en leksak som är fäst vid den. Hundarna blir galna och spelar dragkamp med leksaken, och polen böjer sig och drar sig efter deras behov. Inget mer rörande brutto leksaker. Extra förmån: Det är handgjorda i USA.

Wooly Snuffle Mat

Denna snygga Wooly Snuffle-matta hjälper hundar att träna sina sniffing och foderkunskaper. Ägarna häller hundmat eller mellanmål i vad som i slutändan ser ut som en riktigt skyggig matta, och sedan snusar hundar för att hitta maten. Detta är ett utmärkt verktyg för båda hundarna som äter för snabbt och gör sig sjuk och hundar som gillar pusselspel och utmaningar. Mattorna är gjorda av landsbygdsfamiljer i Thailand och kan tvättas i maskin.

goDog Rhino Vexo

GoDog RhinoPlay hundleksaker är en serie leksaker för de aggressiva chewers i ditt liv. Ursprungsberättelsen börjar med en fotboll som utvecklades i One World Play-projektet som var mer hållbart än vanliga fotbollar och gjordes av icke-toxiskt skum som var vattentätt, lätt tvättbart och aldrig skulle punkteras. Dessa fotbollar behövde inte ens uppblåsas. Visas det var faktiskt det perfekta receptet på en hundleksak. Trots intensiv chomping från de mest aggressiva chewers, behåller dessa leksaker sin form och kommer inte att dyka upp. De kommer i fyra former: The Beast (ser ut som en boll), Flip (ser ut som en hockeypuck som vänder upp på kanterna), Vexo (ovanför, ser ut som ett ben) och Cirq (ser ut som en munk med utrymme för att gömma sig behandlar).

Pendleton National Park Grand Canyon Dog Bed

Matcha din Pendleton filt till en Pendleton hund säng, som är gjord av ett material som påminner om mjuk och tung fleece. Sängen är så bekväm och full av stöd som TTPM-hundens produktrecensenter säger att det kan till och med hindra din pup från att curla upp på din soffa eller säng.

K9 Sport Sack AIR

För hunden som aldrig rör marken (eller går på långdistanscykelturer med föräldrar) finns K9 Sport Sack AIR, en av de få hundiga ryggsäckarna som bär din vuxna på ryggen. Detta är ett plus eftersom det skapar en naturlig barriär mellan din hund och de vänliga människor som kan komma upp bakifrån och överraska husdjuret honom. En gång i ryggsäcken sitter hundens tassar på bärarens axlar och det är helt förtjusande. Ryggsäcken levereras också med inbyggda luftventiler, fickor för vatten eller godis och en bottenplatta för extra komfort. Det är bäst för hundar under 30 pund.

För katter

Jackson Galaxy Vault Cat Toy Marinater

Denna kattmatchadipad infunderar kattleksaker med kattnäppa. Placera leksakerna i mitten av lådan och häll käften i facken längs kanterna. Nypet infuserar sedan leksakerna genom massor av små hål och dina katter kommer alltid att vara intresserade av att leka med sina leksaker, oavsett hur gammal.

Etiska husdjur vågar ullboll

Katter älskar texturen och fjädrarna på Wuggles Ullbollen. Den är gjord av all naturlig, filtad ull, som ger bort dofter och texturkatter, så bara råkar älska (det ser också ut som den här kinesiska hackacken vi en gång skrev om). Det kommer som bara bollen, vilka katter kan leka med och tassa på egen hand eller, för något lite mer interaktivt, finns teaserstaven, som du kan studsa upp och ner för att få din katt att bli galen.

Ripple Rug

Ripple Rug är en av de mest mångsidiga kattaktivitetsmattorna. Det ser nästan ut som en vanlig matta, men med mer volym och några hål som katter kan gömma sig, krypa igenom, och sedan popa sina huvuden och tassar ut ur. Detta hjälper dem att engagera sig med alla sina naturliga kattbeteende - som att gömma, stalking och pouncing - i ett inrymt utrymme som du kan rulla upp och lägga bort efteråt. Den är gjord av återvunnet material som är konstruerat för att klara kloning, klättring och bettning, vilket också är mögel- och fläckbeständigt. En win-win för dig och kitty.

Grodvattenhål

Katter dricker vanligtvis mer vatten när det kommer ut ur en fontän, och Watering Hole är din katts egen vattenfountain. En groda sitter ovanför ett litet bassäng och, som en cherub utanför ett museum, sprutar ut vatten till din katt. Den rymmer 1, 7 liter och har ett filter för att hålla vätskor rena och uppdaterade. Du kan nästan ens lura dig själv att tro att grodan är en fin glasskulptur.

Comfy Clamshell Bed

Den Comfy Clamshell är en reversibel katt säng med en supersoft plysch sida och en kallare polyester sida. Det har också ett elastiskt band som gör att sängen antingen kan spela upp i ett litet gömställe eller ligga ut platt, nästan som en lekmatta. Köp en katt säng, få fyra katt utrymmen.