one-stop-butik

Vi hittade alla de bästa hårprodukterna och tillbehören

Anonim

Stort hår gör dig lycklig.

Av allt är ditt hår - den första delen av dig som ser, även med ryggen vänd - värt investeringen. Oavsett om du håller den kort och blekt eller flödande och Gisele-liknande, har vi sammanställt en sammansättning av produkter och tillbehör för att hålla den så snygg som möjligt, från den avtagande borsten som rensar de rattiest knutarna till den torra spray som ger jämnt livlöst hår omedelbar konsistens.

Den bästa hårtorken

Foto: Courtesy of Dyson

Den bästa hårtorken viskar tyst, torkar snabbt utan att bränna din hårbotten och har det snygga utseendet på ett Dyson-vakuum.

Läs mer om den bästa hårtorken.

De bästa schamponerna

Foto: George Marks / Retrofile / Getty Images

Vi åkte och hittade de 12 bästa schamponerna på Amazon, från de för lockigt hår och gallrande hår för att torka schampon och schampon för blondiner.

The Best Dry Shampoo

Författaren Hannah Morrill älskar det prisvärda. Inte din mors torra schampo: "Inte din mors rena Freak Dry Shampoo har en ren och neutral doft, så om du lägger på det ovanför blekt, rökigt eller svettigt hår, är du täckt. Mitt hår är omedelbart glansigt och avfettat, men inte på en prålig, stärkelse eller stiv väg. Istället för att känna sig tung eller chock full av produkt, känns det rent och smidigt, inte annorlunda, ja, om jag verkligen hade stört att tvätta den. "

The Best Detangling Hairbrush

Om du någonsin har upplevt smärtan av trassigt hår som ingen pensel kan tämma, titta inte längre. Denna hårborste kamar genom även det knottrigaste våta håret.
Läs mer om den bästa avskalande hårborsten.

Den bästa hårmask

En tjock, koncentrerad balsam full av gooshy saker som macadamia glycerider, keratin och druvfrö extrakt, den bästa hårmaskan erbjuder intensiv hydrering för skadat, tjockt hår.
Läs mer om den bästa hårmasken.

The Best Curling Iron

Foto: Rättvisa av säljaren, Getty Images

Det bästa krusningsjärnet fungerar mycket snabbare än något annat krulljärn (vanligen ca 25 minuter för hela huvudet), utan frizziness (staven avger negativa joner som blockerar fuktabsorption) och stilen varar .
Läs mer om det bästa krulljärnet.

Det bästa hårbehandlingssystemet

Dessa saker direkt - som i, med bara en blowout - gjorde en författares bearbetade, hågliknande hår silkeslen, glänsande och icke-krispig.

Läs mer om det bästa hårbehandlingsserumet.

Det bästa hemmet blekmedel

Den berömda peroxiderad Amber Rose svär vid denna hårblek och dess cremeutvecklare för en perfekt blond nyans utan något antydan av apelsin.
Läs mer om det bästa hemmet blekmedel.

De bästa elastiska slipsarna för tjockt hår

Dansare Maddie Ziegler kan inte leva utan dessa elastiska hårbanden, som är stretchiga nog att vikla flera gånger runt en hästsvans och komma ut utan snagging.
Läs mer om de bästa elastiska hårbanden.

Det bästa texturiserande hårsprayet

Skådespelerska Aubrey Plaza bär den här flaskan med henne överallt för att ge hennes superlinjiga hårvolym och grovhet.

Läs mer om det bästa textureringssprayet.

The Best Drugstore Dry Shampoo

Ett droppschampo med droger som fungerar lika bra som - om inte bättre än - pricier alternativ, det här avgår i en fin dimma som enkelt absorberar hårolja utan en fin vit päls av George Washington parykpulver.
Läs mer om det bästa droge shampooet.

Den bästa plattjärnstenen

Vi hittade ett lägre temperaturplatta järn som hjälper till att bevara hårfärgen samtidigt som det skapar rakhet som varar i dagar - det har till och med använts på Gigi Hadid.

Läs mer om det bästa platta järnet.

Den bästa Styling Cream

För plysch, klumpiga krökningar, finns det ingen bättre behandling än den här ljussprutemulsionen med en mild citrusdoft.
Läs mer om den bästa stylingkrämen.

Den bästa Pre-Blow-Dry behandling

Författare och redaktör Kim France beror på denna hydratiserande behandling före blåstorkning, som tömmar flygande hår och mjukar krusiga krusningar.
Läs mer om den bästa föreblåsningsprocessen.