kontor swag

Vi gjorde Dumpling Trading Cards. Samla dem alla!

Anonim

De är baseballkort, men för dumplings.

Det är en underbar tid att vara en dumpling i New York.
Som du redan vet om du läser Rob Patronite och Robin Raisfelds opus, kartlägger stadens mest läckra dumplings; de två matredigerarna samlade tiotals tang yuan, kreplach och mamaliga överallt från Sheepshead Bay till Flushing till Murray Hill och valde deras topp 50. Efter att ha satt berättelsen tillsammans tänkte vi oss själva: Varför vänder vi inte dessa gnudi, har gao och momos till trading cards "> här eller på en handfull av våra favoritbutiker i New York, inklusive Kommer snart, Court Street Livsmedelsbutiker, Hemkomst, Projekt nr 8, Owen & Fred, Pearl River Mart, Aha Front, och Annie's Blue Ribbon General Store. Du kan också köpa dem i affischform för $ 20.
De är perfekta för alla som har gjort en pilgrimsfärd till Flushing för lamm xiao long bao, eller för den avslappnade fläkten av dessa läckra små klumpar.

Korten

En perfekt gåva för dumpling die-hard.Photo: Bobby Doherty

Dumpling Trading Cards

Affischen

Skulle se bra ut på din köksvägg. Fotografi: Bobby Doherty

De bästa dumplingsna av New Yorkaffischen

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.

Relaterad

Få din New York Merch!