semestergåvor 2017

Vi sätter ihop 3 mycket giftiga paket för 3 mycket specifika personlighetstyper

Anonim

Ibland räcker det inte med att få en enda present till någon med mycket specifik smak. Ibland är fler presenter lika nöjda (eller åtminstone mindre utrymme för fel). Under denna högsäsong har vi samarbetat med AHAlife för att presentera de bästa flera objektgåvorna för tre mycket speciella typer av människor i din cirkel: En jordgubbar, en vinaffär och en värd eller värdinna som ser saker ut lätt. Alla kommer på rabatt under en begränsad tid (du får också en speciell helgdagstoto), så ta tag i dem snabbt.

För den frekventa resenären

x AHAlife Global Entry Gift Set

Här är några saker som vi trodde att en frekvent resenär skulle vara intresserad av: inte att förlora sitt bagage (det vill säga den eleganta getskinnslakan), som inte visar upp till en affärskort med katthår på sin tröja (en uppsättning Flint-linsrullar hon kan slänga in i hennes bära på sig) och ligga i hennes säng i king size-sängen, slår på lite trashig tv och väggar ut (silkesaromaterapiomslaget kombinerat med Gloss Moderne-resor).
Retail värde: $ 158

För wino

x AHAlife Merlot Drinker Gift Set

En trio av praktiska verktyg för wino i ditt liv: en underbar Laguiole elfenbenskorkskruv-och-flasköppnare, en vinkatalysator (en gizmo som du popar på vinflaskan som gör det möjligt att andas och mogna medan du häller) och en vacker handblown glass-dekanter som ser ut som en konstverk.
Detaljs värde: $ 146

För den erfarna värden

x AHAlife Host-set med låg underhåll

Vad får man som smidigt kyssar kycklingar, piskar upp soufflés och värdar improviserade fester för 12? Denna rustika indigo denim-bordslöpare i San Francisco, en uppsättning snygga belgiska linneservetter och festliga röda servettringar.
Detaljs värde: $ 146