kändis shopping

Vad Abby Elliott kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade Odd Mom Out skådespelerskan Abby Elliott vilka saker hon inte kan leva utan.

Esarora Ice Roller

Det är det bästa i världen om du har haft mycket salt natten innan och måste vara på kamera. Eller om du har haft för mycket alkohol och vakna uppblåst, med dina ögon i princip stängt (vilket händer mig oftare än jag skulle vilja erkänna). Du rullar det på ditt ansikte i fem minuter och du känner dig så mycket bättre. Det är som att doppa ditt ansikte i en isbit, det gör bara ont och du kan träffa fläckar mer exakt. Det är som en kall ansiktslyftning.

DeLonghi Nespresso

Vi fick denna Nespresso-maskin som en bröllopsgåva från min mans kusin, och det var så tankeväckande. Jag dricker egentligen inte espresso innan jag får det och var mer en kaffedrikker istället. Nu kan jag inte öppna mina ögon utan att ha druckit espresso. Jag vaknar i princip på morgonen, chug en, och det är det som får mig upp. Jag är upp till tre skott av espresso om dagen. Jag är helt beroende. Det smakar bra! Det är svårt att njuta av när du sover, men min andra och tredje är väldigt läckra.

Lanocorp Lanocrème Bee Venom Face Mask

Min man gick till Australien och tog tillbaka massor av australiensiska skönhetsprodukter. Mitt skåp är helt överflödigt med skönhetsprodukter och det irriterar honom, men han känner till mig och vet vad jag älskar. Denna mask var min absoluta favorit. Det strykar som om du blir stuckad av en bi, bara utan svullnad. Det låter inte väldigt trevligt, men det gör något som liknar isrullen - det leder blod till ytan och du känner dig bara uppdaterad och tycker om att den fungerar. Och därefter lyser du. Jag vet inte om den innehåller verklig bietgift [ redaktörens anteckning: Det gör det], men Det är som att bli stucken av en bi på en avkopplande sätt.

Byredo Inflorescence Parfym

Min svärmor (den ultimata gåvgivaren) gav mig det här, och jag bär det hela tiden. Jag hade letat efter en signaturdoft eftersom det är en så klassisk sak som eleganta damer gör. Denna doft är den perfekta blomman - inte för överväldigande, så du kan bära den på vår och sommar, och även vinter också.

Walker & Sons Slap Ya Mama Cajun Seasoning

Så jag är helt besatt av detta. De gör en varm sås också, men jag älskar det här, särskilt för att du kan lägga på någonting och det lyfter helt smakarna. Jag lägger den på avokado toast och kött och sallad; Det är bra på skaldjur och räkor också. Jag skulle inte säga att det är nödvändigtvis Cajun-provsmakning, men det är bara den perfekta blandningen av kryddor för att sparka upp saker. Det är salt och enkelt. Jag tar med mig överallt.

Jonathan Adler Hashish Candle

Det är ett utmärkt alternativ till rökningspott. Det luktar inte nödvändigtvis som gryta, men det är trevligt och rökigt, särskilt på vintern. Det blir inte mycket, tyvärr, men den lilla behållaren är väldigt söt, och vi behåller det efter att ljuset är ute som en behållare för lägenheten.

Vattenflaskan med vattenflaskan

Så på sommaren fyller jag denna vattenflaska med is och vatten på natten och dricker det vid min säng och det blir iskallt till morgon. Jag upptäckte ursprungligen att det var Modo Yoga som ligger i ett 100-graders rum - de säljer dessa där och det iskalla vattnet blir kallt, även under dessa förhållanden! Jag vände mina svärföräldrar till dem och nu tar vi dem till stranden. Och du kan även fylla i dem med rosé vilket är en extra bonus.

Vacker dag av Elin Hilderbrand

Elin Hilderbrand är en författare baserad av Nantucket, och jag har försökt så svårt att komma i kontakt med den här författaren eftersom jag älskar hennes böcker. Hon skriver den här Nantucket-inspirerade stranden läser om familjer och de är så beroendeframkallande och roliga (inte bara för sommaren, heller). Jag vill verkligen göra dem till filmer. Elin, om du läser det här, ring mig.

Winter Storms av Elin Hilderbrand