kändis shopping

Vad Adam Glassman of O Magazine kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten. Vi frågade Adam Glassman, kreativ chef för O, The Oprah Magazine, som precis släppte vinnarna av sin Fall Beauty O-Wards i september-utgåvan, vilka saker han inte kan leva utan.

Serge Normant Meta Revive Dry Shampoo

Denna produkt och NYDG solskyddsmedel under både vann Fall Beauty O-Wards. Det finns några dagar att du inte vill tvätta håret eftersom det är bättre när det inte är glänsande och för rent, men du vill inte ha sänghuvud. Jag har brunt hår och mycket torra schampon gör att du ser ut som George Washington i en pulverformig peruk med den vita resten, men det här gör det inte. Doften är nästan som doft för ditt hår eftersom det har cederträ eller något, snarare än något blommigt och feminint.

NYDG Chem-Free Active Defense SPF 30

Jag är besatt av att ha solskydd - som alla borde vara - för att jag brukade vara tanorexisk och inte längre. Nu går jag inte hem utan SPF och bär den varje dag. De flesta människor associerar den med stranden och den här tjocka goopy-grejen till din hud, men den här är väldigt lätt och precis som en fuktkräm. Jag använder den på min kropp, men inte mitt ansikte eftersom jag inte gillar att blanda mellan ansikts- och kroppsprodukter.

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.

Amazon Echo Show

Det är Amazon Echo, förutom att det har en kamera, så det låter dig göra något som liknar FaceTime. Du behöver någon annan du pratar med för att få en så att du kan se dem, men jag tror att det under en månad kommer många fler att få dem. Det är ett enkelt, breezy sätt att ansluta till sina nära och kära (jag gör det med mina föräldrar), och till och med bara kolla in på människor.

Seavees Hawthorne Slip-on Sneakers

Jag är Imelda Marcos av herrskor, och det här är de mest bekväma saker jag äger. Jag har garderober fyllda med snygga skor som alla ser bra ut, men är inte de mest bekväma sakerna. Någon skickade mig ett par SeaVees-sneakers för några år sedan, och jag var inte säker på dem, men nu vill jag aldrig ta av dem. Jag har 20 par i alla typer av tyger. Jag bär dem casual med kostymer. Jag har ett svart par som är mer klädd och ett mocka par som är mer klädd. Jag älskar dem.

Fitbit Alta

Jag är en hemsk sömnare och ville övervaka min sömn, så jag började bära en Jawbone, men det höll på att falla av min handled. Någon sa till mig att få en Fitbit, men jag trodde det inte så bra ut. Det var inte förrän den nya Alta kom ut som var mycket snällare att jag blev intresserad. Nu har jag Public School-versionen, och det ser ut som ett vänskapshandband. Det spårar mina 11 000 steg om dagen, men jag gillar det verkligen för sömnspårningen. Det berättar dig exakt när du har somnat och hur länge. Jag vet inte hur det får mig att sova bättre, men jag tycker om att försöka överdriva mig själv.

Fitbit x Public School Alta Paracord Accessory Band

Tyvärr säljs det här, men här är en annan Public School-version.

Thom Browne Grosgrain Placketskjorta

Jag bestämde för ett tag sedan att jag behövde en uniform, för jag blev trött på att köpa saker som bara ser söta ut med ett par byxor eller outfit. Jag lever ganska i en vit eller blå skjorta, och jag har provat alla och fortsätter att komma tillbaka till det här eftersom den har den perfekta passformen och hand i bomullen. Det tvättar också fantastiskt och kommer helt ut ur maskinen, även när jag inte stryker. Den är perfekt rubbad, vilken är min utseende. Plus, det varar länge. Det är inte billigt, men det är värt investeringen.

V76 av Vaughn Moulding Paste

Det skapades av Vaughn, som faktiskt skär mitt hår, men jag använder inte det bara för att han är min frisyr. Jag är mycket speciell om vad jag lägger i mitt hår. Jag har provat varje lera och gjutningspasta, men det här är bäst. Jag kommer ut ur duschen, torkar mitt hår och kastar in den här pastaen, och det ger inte mitt hår en våt look eller crunchiness, men gör det perfekt tousled och touchable. Jag driver mina händer genom mitt hår hela dagen, och det går alltid tillbaka till var det ska gå med denna pasta.

Cup4cup av Thomas Keller Glutenfri hälsosam mjöl

I åratal hade jag undvikit mycket gluten eftersom jag inte kände mig bra och hade inte så mycket energi som jag ville ha, men för ungefär sex månader sedan klippte jag ut gluten helt. Det hjälpte definitivt, men när du vill baka eller när du saknar gluten eller bröd, är det här mjölet otroligt. Om jag gjorde dig något med detta mjöl och sa att det inte var glutenfritt, skulle du tro att det var en vanlig pizza eller paj. Jag gör det faktiskt mycket med min familj. Det har blivit till den punkt där jag inte ens stör om att säga att det är glutenfritt, för även om de säger att de älskar något, så småningom de upptäcker att det är glutenfritt, bestämmer de att de inte gillar det. Men de kan verkligen inte berätta.

H. Butler Orbit Key Finder

Jag är besatt av detta. Jag håller den på min nyckelkedja, och om jag missar min telefon trycker jag på den här knappen och min telefon börjar ringa. Eller om jag missar mina nycklar, går jag till min telefon och trycker på en knapp på appen och nyckeln börjar ringa - det går båda sidorna. Jag gav det till alla jag kände till i jul och Hanukkah.

Dragunara Slim Spice Sodium-Free Spice Mix

För några år sedan gick jag natriumfritt eftersom mitt blodtryck var högt, men det är svårt när du lagar mat mycket för att inte använda salt eftersom maten kan smaka riktigt intetsägande. Jag upptäckte denna natriumfria blandningen vid en matuppvisning, och den har nollsalt, men du skulle absolut inte veta det. Det är en perfekt blandning som jag lägger till kyckling och kött - jag vet att det finns lite vitlök och peppar i den, men jag vet inte vad mer, förutom att det är utsökt.

Ögon av Valerie Under-Eye Patches

Jag använder dessa ögonplåster när jag är trött, men också innan jag ska gå ut på natten eller om jag ska vara på TV. Jag håller dem i kylskåpet, för att göra dem ännu kallare och sedan hålla dem på i 45 minuter. Jag upptäckte dem när min vän giftade sig och hade Valerie Beverly Hills gör henne smink medan de bär dem. Och jag var, "Vad i helvete är de?" De verkligen, verkligen sätta ner ögonpuffinessen.