jag fortsätter

Vad Adriana Lima bringar i sin bärkraft

Anonim

Att bestämma vad du ska ta med kan vara den svåraste delen av resan. För att hjälpa oss att bestämma vad som ska packas (och vad ska vi packa in), har vi anlitat några kändisar för att berätta vad de slänger. Idag är resan väsentliga för Adriana Lima, Victoria's Secret Angel och värd för American Beauty Star , som flyger sin andra episod i kväll på Lifetime. Välkommen till My Carry-on .

Raden A22 Smart Carry-on Spinner

En av de mest fantastiska sakerna om detta bagage är att den har en GPS, så du laddar appen på din telefon och du kan hitta och spåra ditt bagage var som helst. Och du kan ladda din telefon med den - hur cool är det? Om du är på flygplatsen och din telefon dör, det gör verkligen skillnad eftersom jag vill ansluta till mina barn oavsett var jag är. Och det är ett sätt att spåra dina barn, även om de reser. Det är jättebra.

Joy Mangano Min Little Steamer

Med alla mina händelser och röda mattan måste jag ha den här lilla ångbåten i min väska. Det är en livräddare. [Redaktörens anteckning: Grundare av Of kind sverger också vid denna ångbåt .] Jag kommer även använda den på T-shirts jag packar som blir rynkad. Jag använde den på min T-shirt idag. Du kan även använda den på din underkläder.

TriggerPoint GRID STK Handheld Foam Roller

Jag tar en liten rulle med mig som jag använder på musklerna efter att jag tränar, eftersom det blir allt syra ur dina muskler och hjälper dig att sträcka. Jag är alltid i gymmet, så jag tar även med mig det för att lindra smärtan och ömheten. Den är tillräckligt liten för att jag kan ta den överallt.

Victoria's Secret spelaren av Victoria Sport Lace-Up Sport Bra

Det viktigaste att ha när du tränar är sportbågen. Du vill vara bekväm och kunna flytta fritt. Jag måste också säga att denna sportbH är inte bara bra för träning utan också för daglig användning. [Obs: Lima är en Victoria's Secret Angel.] Du kan bära den som en T-shirt om du är någonstans varm. Du kan även ha på sig det som en bh, vilket är hur jag bär den. Det kan vara coolt om du bär den i en annan färg; Det är som en snygg glimt under din tröja av något annat.

Newmans egna organiska torkade Cranberries

Under hela dagen gillar jag att snacka. Jag älskar godis Om jag kunde tillfredsställa min söta tand som jag verkligen vill, skulle jag inte sova på natten eftersom jag skulle äta tårta hela dagen. Jag gillar att blanda mina torkade frukter med cashewnötter, mandlar osaltade. Jag bär även spannmålsprodukter eller proteinstänger, ibland när jag är extremt hungrig.

Skalat Snacks Ekologiskt Mycket Ado Om Mango

Bose SoundLink Revolve Bluetooth-högtalare

Musik är viktigt i mitt liv, och speciellt när jag tränar. Jag gillar att ställa in stämningen. Jag vaknar till en trevlig, lycklig låt. Eller innan sömn, mediterar jag lugnande musik. Jag gillar högtalare mer än hörlurar när jag är i mitt rum, så jag tar med denna talare. Jag gillar att det är ett 360 graders system och det är verkligen högt. Jag gillar att höra högljudd musik och få mig i trubbel ibland.

YZL Justerbar Jump Rope Med Bärväska

Jag har alltid mitt hopprep med mig, så jag kan göra mina övningar var som helst. Det är så lätt och bärbart och tar knappt utrymme, men låter mig göra allt jag tränar, även i ett hotellrum.

Adidas Speedex 16.1 Boxing Shoes

Det här är något viktigt eftersom jag gillar att träna när jag reser. Min Adidas sneakers är faktiskt sneakers för boxning, så vristarna är högre så att de stabiliserar mina fötter medan jag hoppar rep. De är verkligen bekväma, och inte alls tunga. [Obs: Limas exakta boxningsskor är utsålda, men de är mycket lika.]