kändis shopping

Vilken hjälpmedel Bryant kan inte leva utan

Anonim

Den sanitizer är inte bara för händer.

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen eller Louis XV-stolen, men det malda kaffet och ljudmaskinen. Vi frågade SNL komedi Aidy Bryant vilka saker hon inte kan leva utan.

Jao Refresher

Jag håller en liten sprayflaska av denna sanitizer i varje rum i huset, och även min handväska, mitt kontor och min omklädningsrum på jobbet. Några av de makeupartister som vi arbetar med på set använder det hela tiden, och ibland på en 20-timmars SNL- dag är det det närmaste jag kan ta en dusch. Jag sprutar det också på madrasser, zits, makeupborstar och kläder men mestadels armhålor. Det är verkligen inte bara för händer.

Kumi Kookoon Silk Tofflor

Jag är inte stor på fuzzy eller fleecy tofflor. Jag gillar inte strukturen och värmen. Det blir bara för mycket. Dessa är mina favorit tofflor att bära runt i huset, och jag har de blåa, men de kommer också i en massa söta färger också.

Akvamarinfärgen är slutsåld, men du kan fortfarande glida in i ett merlotpar .

Tivoli PAL BT

Varje morgon när jag vaknar lyssnar jag på The Brian Lehrer Show på WNYC. Det är en del av min morgonrutin att faktiskt rulla över och vända på den här lilla radion medan jag vaknar och gör mig redo för dagen. Det är en del av mitt muskelminne nu.

TopCute Slow Eating Food Bowl

Min söta, lilla dumma hund älskar mat så mycket, men han äter så fort att han pukes! Väldigt söt. Jag hittade detta ur desperation eftersom min stackars lilla barf-baby behövde den. Skålen har varit en total spelväxlare. Det är ett litet pussel för honom att gräva i maten, vilket faktiskt saktar ner honom så att han inte slänger sig från att äta för fort.

TopCute-versionen är för närvarande inte tillgänglig, men det finns fortfarande tillgängliga versioner .

Baggu återanvändbar standardväska

Det här är totala livräddare. De viks upp så små att du bara kan skruva upp dem och packa dem var som helst - de tar inget rum - och är så lätta men kan hålla mycket. Dessa är min ultimata go-to för carting kläder och annan skräp till och från jobbet.

AmazonBasics High-Density Foam Roller

Jag har ingen aning om vad jag gör, och det ser verkligen hemskt ut, men jag ligger på golvet och rullar runt på den här saken och det känns väldigt bra. Jag tycker att tanken är att jag ska sträcka min rygg eller något, men det är verkligen ingen metod för den här saken, åtminstone hur jag använder den. Jag kommer bara på golvet och rullar runt på den.

Bumble och Bumble Thickening Dryspun Finish Hairspray

Det här är mer än ett hårspray för att hålla håret på plats. Jag tycker om det för att det pumpar upp mitt hår för att få det att bli seriöst-coolt i motsats till bara rörigt. Jag gör verkligen ingenting, jag sprutar bara den här saken och lever mitt fördömda liv.

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna, svarta T-shirts, moderedigeringsgodkända jeans, tandborste och inredning. Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.

Relaterad

Vad Rachel Antonoff kan inte leva utan