kändis shopping

Vad Alexander Chee kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade författaren Alexander Chee, författare till Nattdrottningen och den nya Hur man skriver en självbiografisk roman , om ansiktsolja, klänningskjortor och pennor som han inte kan leva utan.

AG Graduate Slim Straight Leg Jeans

Jag upptäckte mitt första par av dessa jeans när jag skulle gå på Seth Meyers och jag hade en tv-producentvän som kom till Barneys med mig och tog alla dessa kläder med en Barneys shopper. Han tog bilder av mig som jag skulle sitta på showen och frågade mig om det var vad jag ville se ut. Jag tyckte det var väldigt intensivt. Jag visste inte vad jag skulle förvänta med jeans eftersom jag är björnstorlek, och i en tid då mode har gått väldigt smal har det varit lite av en sökning att hitta jeans som jag tycker om som passar men ser inte tragisk ut. Så dessa AG-jeans gör de faktiskt för människor som är storlek 36 och över, men det verkar inte som att du äventyrar. Så jag fick mitt första par då och fick dem skräddarsydda i tid för showen. Och nu har jag dem i tre olika färger.

Aesop Fabulous Face Oil

Jag har denna mycket fina tandläkare på Central Park West och 70th Street, och när jag lämnar sitt kontor, är jag ibland i ett suggestivt humör. Jag gick ner Columbus och jag köpte lite löjlig mängd produkt på Aesop, och jag tyckte om det väldigt mycket, men jag förväntade mig inte hur mycket jag skulle vilja ha den fantastiska ansiktsoljan. Min hud såg bara omedelbart så mycket mer levande. Det är kontraintuitivt att lägga olja på ansiktet eftersom jag tycker att vi alla försöker att inte se fet ut, men det känns bra och fungerar också för att mildra skägget. Jag tycker också om den milda och nonintrusive doften. Första gången jag satte på den, gav jag min man en kyss på kinden, och han sa: "Du luktar gott", vilket är en viktig faktor.

Staedtler Pigment Liner, 0.4mm, svart bläck

En sak som jag upptäckte när jag loggade böcker är att vissa pennor kommer att skära papperet, vilket är skrämmande. Det är en liten punkrock, men du vill inte göra det om och om igen. Så med den nya boken visste jag att jag behövde en penna. Jag gillar inte Sharpie, vilket är vad en bokhandel kommer att ge dig, så jag gick och hittade dessa. De ritar tekniskt pennor, och jag använder dem för att skissa och doodla när jag inte gör författarhändelser. Jag kommer faktiskt ihåg hur jag upptäckte det genom försök och fel. Jag hade en av dem med mig i min ficka när jag visade upp för ett evenemang för några få år sedan för Queen of the Night- läsningar, och det var då jag märkte det gjorde väldigt bra och klippte inte papperet.

Bennington Potters Original Mugg

Dessa muggar började som min mans besatthet först och ju mer han förvärvade av Bennington Pottery, desto mer blev jag också besatt. Nu har vi många muggar och litterära tote väskor, som är de saker som spridas i sitt liv som författare. Dessa muggar ser ut som junco fåglar, så vi kallar dem junco muggar. Hela designen och vikten av dem i dina händer när du dricker kaffe är så tillfredsställande. För mig är den första koppen kaffe på morgonen så viktig, liksom mosen. Om det går okej, då har allt bättre chans att gå okej den dagen.

Muji Justerbar Handle Hard Carry Väska 35L

Min rulle är inte tillgänglig längre, men den här är likadan. Jag har haft min sedan kanske 2010, och jag gillade det som en gräns för hur mycket jag kunde packa eftersom allt jag kunde få fick passa i fallet. Det höll mig ärlig om vad jag skulle bära och använda på en resa. Jag har en tendens till en resa att ta med tio böcker och alltför många T-shirts. Jag använder det ibland när jag lär mig att ta med min bärbara dator, och en av mina elever sa till mig att de kallade mig den stora mannen med lilla fallet.

Malin + Goetz Hair Pomade

Jag började just använda detta för fyra eller fem år sedan på förslag av min barberare på Best Barber. Jag har använt ett par produkter genom åren, och jag tycker att det inte verkar som om jag behöver mycket hårprodukt, men jag behöver lite, så håret blir inte bara limmat i mitt huvud eller något. Konsistensen på detta är väldigt snäll, och när du kör din hand genom håret efteråt lämnar det inte grejer på dina händer. Så mycket att se okej efter 40 ser inte ut som att ditt hår är helt ruttigt hela tiden.

Brooks Brothers Supima Cotton V-Neck Undertröja Tre Pack

Dessa T-shirts har bara en väldigt fin V-halsform som är både smickrande när du har en tröja över den och när du bara bär den som den är. Det är en god kvalitet bomull som håller på att bli. Jag var aldrig en djup V-person, ingen brott mot dem som är, men jag tror att det här är en annan sak jag har tänkt på, som jag aldrig förväntade mig: Hur mycket brösthår vill du visa människor när du är ute socialt? När det gäller något jag kan bära under en klänningskjorta eller med shorts eller jeans, så är det vad jag vill ha.

Jack Spade Dipped Coal Tote

Detta var en del av min Jack Spade-missbruk från 2005-2006. Den doppade tote var något jag hade lusted över på olika punkter, och sedan gick det till försäljning, och det har varit så oerhört användbart över tiden. Den doppade delen betyder att jag kan sätta ner den och inte oroa mig för det på golvet. Det finns också ett band som är perfekt för att springa runt. Handtagen börjar äntligen bryta efter ungefär åtta år, men jag ska få dem fixade av en väska. Jag gillar att använda den för manuskript mycket.

Kamakura Tokyo Slim Fit Shirt

Jag tror att jag körde lite bakom för en gala av författargillet som hedrade Joan Didion, och jag hyrde en smoking, men jag ville inte ha på sig en hyresdräktskjorta eftersom det bara verkade förintetgörande, så jag hittade det här skjorta som inte är en t-shirt, men har många av kvaliteterna hos en, så det är vad jag hade på mig. Jag älskar hur det ser ut på mig. Så det har blivit något jag fortsätter att köpa till den punkt där jag bär dem ut, vilket inte är något jag verkligen förväntat mig hitta. Nu bär jag det bara av, rullat upp på ärmarna. Jag är inte benägen för mycket, ska vi säga blomstra, men jag verkar dras mer och mer till dem, som jag tycker är en funktion av att bli äldre.