kändis shopping

Vad (skönhetsprodukter) Amanda Lepore kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . I en särskild skönhetsutgåva av denna funktion frågade vi performance artist, modell och "dyraste kropp på jorden" Amanda Lepore, vars nya bok Doll Parts (Regan Arts) är tillgänglig nu, vilka produkter hon inte kan leva utan.

Foto: Courtesy of Supplier

Kiehl's Creme de Corps

Så jag är verkligen in i hudvård och litar verkligen på Kiehls produkter eftersom ingenting de gör bryter mig ut. Jag använder denna Midnight Recovery Oil på mitt ansikte under smink för att få det här riktigt dyra utseende, och sedan på min kropp gillar jag riktigt rika fuktighetsgivare. Den jag använder är Kiehl's Creme de Corps bara för att den är så tjock och varar. Jag har hört att det för andra människor kan fläcka kläder på grund av den djupgula färgen, men jag skulle inte veta det. Jag har inte mycket kläder.

Agent Provocateur Eau de Parfum

Jag älskar denna doft eftersom det är sexigt och lite blommigt, men inte för klassiskt eller vanligt, precis som du skulle föreställa dig en blommig doft skulle lukta. Det har något annat i det som ger det en extra oomph. Egentligen är det jag egentligen önskar att jag fortfarande hade Amanda-doften från några år sedan, men det var en begränsad upplaga. De gav mig en stor gallon av det, och du kunde lukta mig över hela lägenheten. Folk skulle säga att de kunde lukta mig innan jag kom in i rummet. Jag måste jobba på en ny doft.

Kat Von D Studded Kiss Läppstift i Underage Red

Jag älskar färgen på denna läppstift. Jag har många olika läppstift - om jag har på mig leopard, kan jag bli mörkare, och om jag har på sig rosa, kan jag bära något mer körsbär - men jag tvingar alltid mot denna färg.

Smashbox O-Plump Intuitiv Lip Plumper

Jag vet inte om det faktiskt plumpar läppar, men om jag inte har på läppstift, tycker jag om att ha på sig denna plumper eller Carmex för att ge min mun lite glans och färg. Det ger också en liten känsla, vilket är trevligt. Det verkar som om det fungerar.

Chanel No. 5 Body Cream

Jag kom verkligen in i Chanel No. 5 (både doften och kroppskrämmen) eftersom Marilyn Monroe var känd som en fan, så det var självklart som jag var. Jag ska ge flaskor av det bort som gåvor mycket. Om jag går ut på natten använder jag kroppskrämmen på mig själv för att få lite fukt och doft.

Neutrogena Ultra Dry-Touch solskyddsmedel SPF 55

Okej, så om jag går ut sent på dagen använder jag en SPF 30, men under dagen använder jag SPF 55. Om det var för mig skulle jag använda SPF 100, men jag läste någonstans att det bara skyddar dig upp till SPF 50 ändå, och något högre än det och du lägger bara dåliga saker på din hud. Så jag har alltid handlat om att stanna inne och ha solskyddsmedel. Det är därför min hud är som en bebis. Eller en 14-årig tjej.

Kiehls Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil

Om jag inte går ut på natten eller inte arbetar, kommer jag inte att ha smink och kommer bara att tvätta mitt ansikte med denna rengöring och gå och lägg dig. Det är verkligen allt jag behöver gå och lägga mig med ett rent ansikte. Om en kille stannar över, kommer jag att ha smink i sömnen. Jag torkar bort läppstiftet och lägger mig som en geisha, riktigt ordentligt, och allt är perfekt.