Det bästa. verkligen.

Vad är de bästa öronpropparna för att sova?

Anonim

Öronproppen med glada öron

Målet är att hitta den bästa öronproppen för att sova bekvämt genom din partners snarkning och grannens sena natt "redecorating". Sova läkare, som varnar mot drogskum (effektivt för ljuddämpning men för stor för medelkanalen) pekar mot vax och silikon alternativ som sitter bekvämt i örat medan du fortfarande låter dig höra larmet går av på morgonen.

Bedömningen : De svenskt utformade lyckliga öronen ($ 11 på lyckliga öron) är gjorda av en FDA-godkänd klar termoplast som minskar allt ljud med 25 decibel i genomsnitt, tillräckligt för att vända normal konversation till en dämpad viskning. Det lilla runda spetsen kommer i tre storlekar och försvinner försiktigt i örat, så för sidosvängare kommer det inte att trycka mot kudden. Style-medvetna tystsökande kan också vara glada att veta att dessa är de första öronproppar som är attraktiva att sälja på kulten Paris boutique Colette.

Runners Up

Doktorns Favorit

EarPlanes

Medan de ljusblå silikonEarplanesna inte är riktigt så framskridna, är de den föredragna pluggen av Dr. Michael Breus, som oftast går av Sleep Doctor (han är också en klinisk psykolog och stipendiat från American Academy of Sleep Medicine) . De var designade av House Ear Institute, en ledande öreoperation och forskningscentrum i Kalifornien och testades av amerikanska marinflygare före allmänheten. Som namnet antyder är de utformade speciellt för olyckor i flygplanet, men de har fyra ringar för att blockera gråtande barn (och kraftiga förändringar i lufttrycket).

Skumdämparen

Honeywell Laser Lites

Ja, de ovan nämnda läkare rekommenderade skum, men det är bara för att de flesta tycker att de är för stora och obehagliga att bära. Fortfarande kvarstår faktum att skum öronproppar är det tystaste alternativet. (När du rullar upp dem och kläm dem in i öronkanalen kommer de att expandera för att täcka hela öppningen och minska allt ljud innan det går in.) Honeywell Laser Lites är mindre än de flesta skumdesigner och brukar anses vara de mest bekväma, enligt Nick Robinson, som kör betygsforumet Sleep Like the Dead. Skydda inte av Day-Glo-färgschemat, det är meningen att det är uppenbart att du har öronproppar så ingen undrar varför du har börjat ignorera dem.

* En version av den här artikeln visas i Issue of New York Magazine den 5 september 2016 .