fötter vecka

Vad är de bästa No-Show-locken för män?

Anonim

När temperaturen klättrar och vi går in i säsongen av utsatta fötter, är vi här för att hjälpa, med alla de bästa tripparna för att hålla fötterna presenterbara, liksom bekväma. Medan den här veckan råkar vara starten på Fleet Week, gör vi vårt eget tag som sommaren börjar. Välkommen till Feet Week på.

Nu när det är varmt är det äntligen säsongen för no-show strumpor. Som en sneaker person som gynnar en no-sock look (men vill också fötter som inte sätter på Roquefort), har jag letat efter det perfekta paret i ett decennium. Under lång tid försökte jag övertyga mig om att jag tyckte om JCrews no-show strumpor, men efter flera år att jag skulle hålla mitt finger i min häl för att justera den fallna pallen (inte ett bra jobb) så bestämde jag mig att ägna lite tid att undersöka bättre alternativ. Så jag ringde in i två dussin par bröllopssockor och bar varje par i en dag eller två med både mina höghälsade lördagskor och min mindre förlåtande Vans Authentic Pros för att få en känsla av hur de känner sig, hur bra de är upp och hur osynliga de är. Jag kom undan med sju favoriter - de bästa herrarna med no-show strumpor för sommaren.

Bästa no-show strumpor för de flesta skor

Ninja Sox (3 par)

Dessa kände det absolut bästa av några par strumpor jag satte på, tillräckligt för att tvinga mig att se upp exakt vad de är gjorda av. Blandningen är inget jordförstörande (mestadels bomull, en del polyester och spandex), men jag kände mig bortskämd varje gång jag tog ett steg. När jag bar dem med mina lördagskor, stannade de alltid upp, även om den svarta hälen såg lite genom när jag bar dem med Vans. Om vi ​​går till fots känner vi dock, det är det bästa i gänget.

Bombas Mäns Solid No-Show Socks

Bombas strumpor har fått lite rykte som TOMS i socksindustrin - för varje par som köpts, doneras ett par till hemlösa och riskfyllda samhällen. Fantastiska saker, fast jag sticker strikt till hur de känner. Vid $ 12 ett par, dessa är på pricier sida, men du kan berätta. Tyget är tjockare och lite techy-känsla tack vare extra lång stapelbomull, vilket uppenbarligen är mycket fuktgivande (jag tränade inte i mina men tror det), så fotströjor bör notera. Jag har 9 och fick dem i ett stort, men fann att hälen skulle visa lite i mina Vans, om jag inte justerade dem exakt rätt. De föll dock aldrig, så om du är på klyftan mellan ett medelstort och stort (jag antar att ingen vill köpa små strumpor), kanske du vill städa ner.

Dessa säljs ut från våren, men finns fortfarande här .

Bästa no-show strumpor för lägre skor

Par Tjuvar Mäns Casual Strumpor

Så uppenbarligen är det inte så att ingen ser dem, men jag skulle faktiskt vara stolt över att visa upp mönstren på dessa: intressanta men inte alltför ute. Dessa strumpor var på den tunna sidan, vilket kände mig helt lämplig för säsongen och slog inte alls alls i mina lördagskor eller vagnar (storlek och form av sockelhälet som jag har funnit är nyckel, om det kopplar inte baksidan av din fot precis, glöm det). För övrigt ägs företaget av Jessica Albas man Cash Warren, så kudos till mogul power pair.

Detta speciella mönster är inte längre tillgängligt, men Target har många andra sorter här och här .

Falke Step Invisible Bomull Blend Socks

Fancy människor älskar Falke, så jag kände mig skyldig att prova några par. Jag har ett par Cool Kick stickade strumpor, liksom Step Invisibles, men ord för de kloka: The Cool Kicks definitivt show med sneakers. Steginvisningarna var däremot så lätta och tunna att de kände sig som ingenting alls (de kom fram i en liten låda mindre än ett kort kort). Tyget har den lite filmiga, konstgjorda känslan som liknar de genomskinliga strumporna du hämtar på Duane Reade - men de skiftade aldrig eller kom från hälen. Jag menar, de bättre inte, till $ 15 par.

Stomper Joe No-Show Strumpor

Så snygg och grundläggande, men dessa sovande är så funktionella. De tre squiggly kiselgelkuddarna på hälen verkar verkligen konsekvent för att stanna upp (alla dessa har några ta på kuddarna, men några av dem är en enda oval snarare än grippy stripes) och lågprofilen på dem försvann under både mina Vans och Lördagar sneakers. Tillverkad av 85 procent bomull, de var oerhört bekväma också.

Nice Laundry Ghost Socks

Jag skulle läsa de rapturösa recensionerna av Nice-tvättstrumpor, även om jag var lite avstängd vid det sätt de kom med buntade. Du köper dem sex till ett paket (fyra för klädskor och två för sneakers, skillnaden är att de för sneakers är mer utsatta på toppen av foten). Jag älskade sneakersockorna, men. Jag kände mig lite som Cinderella glida på dem - de kramade min fot precis som de borde och kikade inte igenom mina Vans eller Lördagskor i minsta. Om du ska köpa dessa, skulle jag föreslå att du skapade din egen låda: sex par, bara "inga extra långa strumpor".

Bästa no-show strumpor för klädskor och chukkor

Sperry Mäns Skimmers Feed Stripe Liner Socks

En av mina bästa vänner frågade faktiskt min sökning när han textade mig för att säga att Sperry no-show strumpor var hans favoriter. Rätt när jag fick dem kände jag mig som om de var tjocka, knuffiga vinterstrumpor som maskerade som no-shows. De var solida nog för mina lördagskor, när materialets tjocklek inte utgjorde så mycket av ett problem (det är lite kontraintuitivt att sommarsockor skulle kunna vara så tjocka), men på mina Vans betydde volymen att materialet strumpor släpptes något över hälen. Jag var frestad att släcka dem från den här listan, men om du har skor som behöver extra dämpning - som t ex chukkor, derbyskor eller, i själva verket Top Siders - dessa skulle vara supera och snygga.