bästa satsningar

Vad är de bästa ull tofflor?

Anonim

Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Glerups Slip-On Slipper

Målet: Hitta de bästa unisex tofflorna för vaddering runt huset på snöiga vintersöndagar. Vi fokuserade på ull eftersom det fungerar som en naturlig vattenabsorberare för att hålla fötterna svettfria och förhindra överhettning. Sedan valde vi tre av de mest populära alternativen - den klassiska tyska Haflinger, de danska designerade Gleruperna och den nyfångade Mahabis - och fick Hygge.

Bedömningen: Glerups var alla de mest bekväma. Trots att Glerups grundades 1993 har detta nord-danmarksbaserade företag nyligen sett en ökning i popularitet (trenden i "pajama dressing" får inte ha skadat). Där Haflingersna har en besvärlig söm i mitten, använder Glerups en enda ull som bildar den mest snygga, attraktiva och sömlösa fotfickan. Och där Mahabis har en tunn innersula, använder Glerups tjocka dubbla filtskikt för extra plushness. Dessutom är yttersålen lättkalvskinn, hållbar nog att bära ner till lobbyn för att hämta posten.

* Den här artikeln visas i januari 23, 2017, utgåva av New York Magazine.

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.

Relaterad

En professionell homebody på de bästa tofflorna