smärtfri shopping

Vad är de mest populära kostymerna vid Spirit Halloween?

Anonim

Från vänster: Uppblåsbara Poop Emoji, Winifred Sanderson, Elva, Piggyback President.

När vi gjorde vår forskning om Halloween trender, vi fortsatte att märka en fras som poppar upp gång på gång: Spirit Halloween. Vänta - den kostymbutik vi ser medan du sätter igång med massorna på Broadway "> ringer upp 400 miljoner dollar i försäljning 2015.

Ägare av Spencer Gifts (din gag-present HQ), den 34-åriga Halloween kostym och inredning butik fungerar på en pop-up-modell - varje år öppnas detaljhandeln för företag från mitten av augusti till 2 november (de " har nyligen hittat möjligheter i döende köpcentra). Och medan det nu finns 1300 platser över hela Nordamerika (och 11 på Manhattan ensam), är din bästa satsning för att hitta den perfekta Gaston kostymen faktiskt online. "Du kan hitta allt i våra butiker online", säger PR-chef Erin Springer, "plus massor av exklusiva exklusiva artiklar på nätet." Vi frågade Springer för en förhandsgranskning av de mest populära kostymerna vi kan förvänta oss att komma den 31: e.

Stranger Things Vuxen Replica Elva Dräkt

För en touch av realism, lägg till lite falskt blod till denna elva kostym. Om du vill gå en fräckare rutt kan du vara Barb istället.

Vuxen Poop Emoji Uppblåsbara Kostym

Den sötaste (och mest överraskande högkvalitativa) doody kostym som du någonsin kommer att hitta.

DC Comics Adult Wonder Woman Costume

Nästa bästa sak att faktiskt vara Gal Gadot.

Rick och Morty Adult Morty Costume

Ta dig ett paket med Szechuan sås och gör det till en dubbel whammy av pop-culture topicality.

Rostiga naglar Toddler Rusty Costume

Om du inte är medveten om (det var vi inte), är Rusty Rivets en ingenjör som är känd för sina uppfinningar, och även Nickelodeon-showens huvudperson med samma namn. Han är enorm med barn.

The Nightmare Before Christmas Vuxen Jack Skellington Kostym

En sak till fördel för Halloween i den stora The Nightmare Before Christmas debatten.

Sparad av Bell Adult AC Slater Costume

Det är en enkel kostym, men om du verkligen vill dra av en Slater-look, börja du bättre slå kreatin och fria vikter nu.

Hocus Pocus Adult Winifred Sanderson Kostym

Millennials som kom i åldern under 90-talet älskar Hocus Pocus, speciellt Bette Midlers sätta på äldsta Sanderson syster Winifred. De kanske kommer att remake det, men det finns ingen toppning av originalet.

Steven Universe Adult Steven Costume

Steven Universe kostymen kommer med ett inbyggt partitrick och isbrytare - du får visa upp din ädelstensklicka (det är en klistermärke).

Kids Moana Dress Kostym

Du tittar på årets (inte så allestädes närvarande) Elsa kostym.

Brown Dog Costume Kit Brown Dog Costume Kit

Cheapskate val: Ett Snapchat valpfilter kommer till liv. Låt oss veta om det är så bedrägligt smickrande som smartphoneversionen.

Vuxenpiggyback Herr presidentkostym

Är den här kostymen en kommentar om att avbryta effektdynamiken? Backbreaking arbetskraft uppenbarades? Enkel önskan uppfyllelse? (Piggybackgenren - som inkluderar mamma och älskling, leprechaun, jultomten, björnen och gnomen - är full av den sista.) Vi är oroliga över att denna kostym är den här populära. Men om du verkligen måste.