strat undersöker

Vad är dessa patchar under Chris Pratts ögon?

Anonim

Tar det lugnt bara'.

Förra veckan, före premiären av Guardians of the Galaxy Vol. 2, Anna Faris tappade av en serie tweets där hon och make Chris Pratt förberedde sig för den röda mattan. Det var sött, i en stjärna-de är precis som oss slags. Ett foto, dock, av Pratt shirtless, hade Twitter-användare, ja, atwitter.

Nu blir det riktigt. Chris kan vara irriterad. 403pm pic.twitter.com/67qMmlTdCO

- Anna Faris (@AnnaKFaris) 19 april 2017

Visst var folk imponerade av sexpaketet, men det fanns något om fotot som var ännu mer pressande - vad var dessa lappar under ögonen?

Vad är det fina pappret på hans öga? Tack Anna det var en lång arbetsdag och dina tweets gjorde mig bara le

- Robski (@ Robski33) 19 april 2017

@prattprattpratt vad är det på ditt ansikte? Berätta för dig dina skönhetshemligheter

- Annie (@anniexjane) 19 april 2017

Vad är sakerna under hans ögon, jag behöver dem

- RAYMI MINX (@raymitheminx) 20 april 2017

Pratt skämtade till att papperet, som såg ut som den typ du saknade för att bli av med puffiness eller linjer, var ceremoniell krigsmaling, men svarade inte på frågan - även om han hade på sig dem igen två dagar senare. Så vi bestämde oss för att ta reda på, ring Pratts groomer Bridget Brager för att få skopan.

Kloranutjämning och avslappnande patchar med lugnande kärnblomma

Visas, Star-Lords underögon ser så bra ut på grund av Klorane-fläckar, som använder cornflower-extrakt för att lysa under ögonområdet och minska puffiness. Enligt Brager är de "lugnande och kyla och lindra all inflammation från att flyga eller en lång dags arbete". Hon tillägger: "Jag har använt dem på Chris i 6 månader. De är min go-to. "