kändis shopping

Vad Bevy Smith kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade Bevy Smith , värd av Bevelations på SiriusXM och en bidragsgivare på Page Six TV Show , som premiärer 18 september, vad hon inte kan leva utan.

Wacoal Visual Effects Minimizing Bodysuit

Så här är saken med Spanx och alla saker - ingen minimizer kommer att göra dig mindre, så lycka till och Gud välsigne. Vad jag har funnit är att bodysuiten kan släta ut dina klumpar och stötar samtidigt som du behåller de goda klumparna och stötarna och ser till att din byte inte blir krossad. Den här från Wacoal, som är lite mindre än bra, gör just det, och är också bra för romantiska situationer också. När du tar av dig klänningen kan du fortfarande ha ett sexigt Beyoncé leotard-ögonblick.

Afrikansk Shea Butter från Ghana

Jag gillar att vara väldigt välfuktad. Och det här afrikanska shea-smöret från Ghana gör dig superglänsande, och det varar hela dagen. Jag fick reda på det kanske för 12 år sedan, på en riktigt bra afrikansk butik på 125. Street, och de berättade för mig om sheasmör, vilket är ännu mer intensivt än kakaosmör. Jag växte upp med kakaosmör, men shea tar det till en annan nivå. Nu gör Vaseline ett sheasmör och all denna typ av galenskap, men jag gillar det rena, oförskämda sheasmöret från Ghana.

Saint Laurent Tribute T-Strap Platform Sandal

Tributen är Saint Laurents klassiska sandal, och det är bara perfekt och gudomligt. Det är den högsta och mest bekväma skor som är känd för mannen, och går aldrig i stil. Varje säsong har de en ny version av den, med en något annorlunda tillverkning. Det är den perfekta skon när jag vill gå ut och dansa, och känner mig sexig, men också bekväm. Jag har dem i en mängd olika färger och tyger.

Altoids Smalls Wintergreen Sugarfree Mints, Pack of 9

Vem älskar inte en tenn? Jag älskar en tenn! Jag brukade köpa de stora storlekarna, och jag skulle lägga allt i dessa burkar, från säkerhetsnålar till kondomer. Men sedan släppte de dessa små burkar, och de kan passa in i ens den minsta kvällssäcken. Om jag är på röda mattan och pratar mycket, vill jag ha frisk andedräkt. Och om någon intervjuar mig som har dålig andedräkt, ska jag erbjuda honom en av mina små altoider och det gör allt bättre.

Diptyque Baies Doftljus

Jag började köpa Diptyque ljus tillbaka på dagen. Det var typ av sak, innan de var överallt i Amerika, att du var tvungen att åka till Paris och ladda upp på. Jag skulle gå till Colette, Gud välsigna, och få dem alltid där. Hur som helst, som jag nämnde, reser jag hela tiden, och trots att jag försöker stanna på fina platser vet du aldrig vad det kommer att lukta som. Några av dessa ställen jag kommer att stanna på, de kommer att ha vanilj-doft eller gardenia ljus. Jag vill inte ha något av det. Dessa resor-storlek Diptyques är potenta och passar perfekt i min väska. Jag går med den traditionella standbyen Baies.

Brilliant Brush Markers, Set of 12

Så vad jag älskar att göra när jag är på semester (jag försöker göra det även när jag inte är på semester) är till journal. Jag är alltid journaling. Och när jag journalerar, målar jag och ritar med Brilliant Brush markörer, som är fantastiska. De är i grunden en kombination av en pensel och en penna, de kommer i en mängd färger, och de är inte röriga. Vanligtvis målar jag bara min omgivning; om jag är på stranden ska jag göra sanden, vattnet, himlen, sorts en Rothko sorts ögonblick.

Smythson 2018 Soho Agenda

I början av året köper jag en Smythson journal, som känns väldigt fantastisk och elegant - jag tycker om att du vill börja året som du vill att den ska gå. Men när den går ut, får jag en Moleskine-anteckningsblock i stor färg - jag köper aldrig en vanlig svart.

Moleskine Volant Journal, Set of 2

MAC Pro Longwear Concealer

Jag har riktigt bra hud, men jag har mörka cirklar under mina ögon - om jag inte hade mörka cirklar skulle jag aldrig ha på sig smink. Jag använder MAC Pro Longwear concealer i NW45, och det är den bästa concealer där ute. Den lyser, glider inte och matchar min hud perfekt. Jag applicerar det bara på mina kretsar, lägger ett ljust pulver på toppen och lite läppstift, och jag är bra att gå. När jag är på TV bär jag fem kilo smink, men när jag inte är, är min MAC concealer min go-to.

AJ Crimson Beauty Hon är allt Lip Gloss

Denna AJ Crimson Naturi Naughton kollektionen kom precis ut, och det har varit på min läpp för sommaren. Det är denna missuppfattning att mörka kvinnor inte kan bära färg, men det är inte sant. Hon är allting är denna otroliga, riktigt levande apelsin, och om du kopplar den med en brun läppfodral blir den mer pumpig; det är så jag planerar att bära den i höst.