insidervaror

Vad som ska köpas för att se ut: En SoulCycle Instructor

Anonim

Status kan vara en rolig sak. Självklart kommer den mest uppenbara iterationen med glänsande hårdvara och lätt igenkännliga logotyper, men det blir mycket mer intressant när du smalnar ner det till de mer ogenomskinliga signalerna - när du klipper din skjorta eller vad du äter till frukost eller din egen märke av anteckningsbok kan markera dig som in eller ut. Och det som räknas som statusobjekt varierar naturligtvis vildt över mänskliga stammar. I vår serie, Insider Goods, pratar vi med stammedlemmar (vissa med deras riktiga namn, några anonymt) för att ta reda på statusobjekten bland konstgalleriassistenter eller Broadway-aktörer eller arkitekter. Den här gången går vi in ​​i fitnessens värld med SoulCycle senior instruktör Emily Turner.

Bryt gratis Bra Nulux

"SoulCycle instruktörer älskar Lululemon (jag är också en brand ambassadör för deras Soho butik, vilket är lite av en ära). De är ett av de ursprungliga lyxiga fitness varumärkena, och det är den typ av sak du skulle ha på dig när du har "gjort det", så vi har så gott som alla det. Speciellt sportbrasarna. Vi är också alla i utomhusröst, vilket är nyare. "

Tyvärr är detta sålt, men Energi och Invigorate Bras är likartade.

Tech Sweat 3/4 Legging

En klass på Skratta Lotus. Fotografi: Lem Lattimer / © Lem Lattimer Photography

Skrattar Lotus

"För återhämtning efter klassen vet jag att många instruktörer tränar yoga som balans mot ridning. Vi rider mycket, mycket, mycket. Jag kan tänka på minst tio andra instruktörer från toppen av mitt huvud som går till Laughing Lotus. Och det är något som är sant för vårt varumärke som går utöver någon produkt som jag kan köpa eller någon handväska som jag kan bära. Det här är verkligen specifikt för mig och mina kollegor. Det handlar om att hitta rätt balans. Vi gillar den här studion eftersom den har en liknande känsla för SoulCycle. Det är väldigt positivt, välkomnande, lite hippie-dippie. Du kan gå in och stänga dina ögon och lyssna på bra musik, men det hedrar fortfarande vad yoga är i kärnan. De pratar om olika mantrar, och du känner att du lär dig lite mer om vad yoga verkligen är, i motsats till att gå igenom ett övningsflöde. Det är lite av en djupare anslutning. "

Lumion Skin Oxygen Mist + HOCL

"Vi har en ryttare, hon tar inte bara min klass, men studsar runt till många olika instruktörer, och hon utvecklade denna naturskönhetslinje som heter Lumion. Hon gjorde denna efter-motion ansiktsspray som jag använder, och jag vet att många instruktörer använder det i sin post-class regimen. Vi går från en klass direkt till en annan och studsar till olika studior, så det är väldigt viktigt att ha något som är snabbt och på gång, som den här Lumion after-workout hudsprayen. Det är en bra insider sak. Det är en hudrengöring efter träning. "

Acure Argan Oil

"Vi använder också arganolja morgon och natt, och efter varje ansikte tvättar, vilket ibland händer flera gånger på en dag."

Shimano Cykelskor

"Vi har alla egna cykelskor. Jag använder Shimano singelbandet eftersom det är lättare att glida in och ut, så det är det som många triathletes använder också. Jag har rekommenderat det till många ryttare genom åren. Alla här har sin egen specifika stil av sko som de gillar. Det är en picky sak. Skillnaderna är bara mest passande, och lätthet att ta dem på och av. Det här är snygga, snygga cykelskor. "

Perfekt Bar - Jordnötssmör Hela Mat Protein Bar Variety Pack, 8-Jordnötssmör, 8-Kokosnöt Jordnötsmör, 8-Frukt & Nötter

"En populär näringsbar bland oss ​​just nu är Perfect baren. De är fantastiska. Du måste kyla dem eftersom de är så färska, så du hittar inte bara dem som sitter på hyllor. Det är alla riktiga, naturliga ingredienser, inte fyllda med olika kemikalier. Det är en favoritfläkt mellan instruktörer just nu och en gå till mellan klasserna. "

Skadlig kokosnötvatten, Original 8.75 fl oz (Pack of 12)

"Vi dricker alla för oskadlig kokosnötvatten. Det är det bästa kokosnötvattnet, eftersom det inte finns någon gunk i det, så det är bara naturligt och bättre. I allmänhet har kokosnötvatten kalium, vilket är bra för muskelåterhämtning, och det rehydrerar också. I morgon lärde jag mig en 90-minuters klass klockan 5:15 och gick direkt in i en 45-minuters klass strax efter det. Det är mycket aktivitet, mycket svett, och ibland kan en flaska vatten inte klippa den (för det bär jag alltid runt ett S'well, för det håller vattnet så kallt). Kokosvatten ger mig den extra hydratiseringen, vilket är så viktigt. "

Percale Sheet Set

"Vi älskar en bra tupplur. Min man och jag har en lägenhet i staden och ett hus i Montauk, och vi har inte samma madrass, men vi har samma lakan. De är från Snowe Home. Det är min behandling för mig själv att ha jävla bra lakan eftersom lopp är viktiga. Dessa är högkvalitativa - så mjuka och så enkla. De är bara skarpa, vita, mysiga, trådlösa ark, och de är ett måste. Jag har introducerat det till andra människor här. Det har kommit upp i konversation. "