insidervaror

Vad man kan köpa för att se ut: En venturekapitalist i Silicon Valley

Anonim

Silicon Valley .

Status kan vara en rolig sak. Självklart kommer den mest uppenbara iterationen med glänsande hårdvara och lätt igenkännliga logotyper, men det blir mycket mer intressant när du smalnar ner det till de mer ogenomskinliga signalerna - när du klipper din skjorta eller vad du äter till frukost eller din Speciellt märke av anteckningsbok kan markera dig som in eller ut. Och det som räknas som statusobjekt varierar naturligtvis vildt över mänskliga stammar. I vår nya serie, Insider Goods, pratar vi med stammedlemmar (vissa med deras riktiga namn, några anonymt) för att ta reda på statusobjekten bland konstgalleriassistenter eller Broadway-aktörer eller arkitekter. Idag lär vi oss om techbroen, vi har Jeremy Banon, förenar sig med venturekapitalfonden Javelin Venture Partners (eller motsvarande Monica on Silicon Valley ), som flyttade från New York till Valley för två år sedan.

Mäns ulllöpare

"Allbirds är definitivt högst upp på listan. Det är quintessential Silicon Valley. Jag gillar dem inte alls eftersom människor bär dem utan strumpor och det är äckligt, men de är VC-backade och det brukar kick-startar vad människor är här. Det är samma orsak, att Blue Bottle verkligen är väldigt stor ute här. "

Health Ade Organic Pink Lady Apple Kombucha, 12 Per Case

"Folk älskar att dricka kombucha. Det här kommer att låta cyniskt, men det är den självrättiga snedställningen som alla i Silicon Valley har. Liksom, det fanns många artiklar som sa hur bra kombucha är för dig och här, om du inte följer den bästa och senaste vetenskapen, är du snäll av ett rumphål. Så eftersom det anses vara en mycket hälsosam sak att dricka, är alla in i den. Soylent brukade vara väldigt moden så, men det är nu ute för att det var ett utbrott och folket som dricka det började bli sjuk. "

Lagunitas IPA, 12 flaskor

"När det gäller öl är Lagunitas vid varje start eller VC-händelse. Det är definitivt öl. "

James Perse Kortärmad V-ringad T-shirt

"James Perse grundläggande T-shirts är en stor tech sak eftersom Evan Spiegel från Snapchat bär dem. Han har den vita V-nacken. Jag bär den gråa eller vita besättningen varje dag. De är cirka 60 dollar och mycket populära. "

Timbuk2 Parkside Laptop Ryggsäck

"Timbuk2 gör väldigt robusta klätter och utomhus ryggsäckar. Det är ett lokalt varumärke, och människor är väldigt mycket i San Francisco-inspirerade saker. Det är en "för oss av oss" mentalitet. Dessutom bär alla här ryggsäckar här. I New York, där jag växte upp, är du antingen riktigt cool eller väldigt lama i en kostym och en ryggsäck. I San Francisco är det inte så. Vädret byter väldigt ofta mellan stadsdelar och timmar på dagen, så människor har många lager, som ett vattentätt skal eller Patagonia fleeces. När det blir varmt behöver du en plats för att uttrycka den, som i väskan, med alla dina andra tekniska relaterade prylar. Också, folk cyklar mycket. Alla har en ryggsäck. "

S'well vakuumisolerad rostfritt stål vattenflaska

"Du måste ha S'well, det är allt raseri. Jag känner inte Klean Kanteen, men jag känner S'well. Människor använder dem som giveaways för att främja sina start-ups, så vanligtvis kommer de att ha ditt företags namn på den. "

Ledger Nano S - Hårdvara Plånbok

"Det finns en faktisk USB-enhet, en USB-minnepinne, som du kan ladda alla dina krypteringsvaluta på. Människor har dessa hemma, som om du skulle ha en hårddisk, för att lagra alla sina bitcoins. "

Juul

"Rökning är väldigt tabu här på grund av de hälsofrågor jag nämnde tidigare, så alla använder juul istället."

Conway Electric Exto2 12ft i svart / vit

"Det här är det här hantverksmässiga elektronikföretaget Conway Electrics. Det är ett boutique-märke, men det är populärt med folkmassan som vet vad som händer. De gör exklusiva, riktigt fina förlängningssladdar. De fotograferar riktigt bra, och de kommer i stora färger. "

Tyvärr är det här 12ft-alternativet sålt, men det finns tillgängligt i 6ft-versionen här .

Ready Player One: En Novelby Ernest Cline

"Den boken Sapiens av Yuval Harari är riktigt stor. Ready Player One är en annan riktigt populär som blåste upp när Facebook köpte Oculus. Det är VR-fiktion och Steven Spielberg köpte rättigheterna, så det kommer bli en stor Hollywood-film. Det är också en riktigt bra bok. Det handlar om den här killen med ett stort VR-företag som dör och lämnar en skattejakt. Den som vinner jakten får företaget, och alla dessa andra stora företag försöker lösa det. Sättet att lösa det är att lösa alla dessa obskyrliga 80-talets referenser, som att spela Pac-Man eller avsluta en linje från Breakfast Club . Det är kul."

Patagonia Mäns Classic Synchilla Fleece Jacka

"Förvisso Patagonia fleeces. Alla bär dem. Verkligen bär alla dem. De är jävla lama, men det är North Face of San Francisco. Västen är väldigt "San Francisco Finance Bro" och den långa ärmen är mer utbredd. Och det är vanligtvis i den asparges-gröna färgen. Det finns många neutrala toner här. "

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.