kändis shopping

Vad Carole Radziwill kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade Carole Radziwill, författare och cast medlem av The Real Housewives i New York City , vilka saker hon inte kan leva utan.

MTS Peptid Aqua Gel Mask

Det är bara himlen. Min pojkvän gillar verkligen det också. Så vi - det låter så varmt - vi ligger i sängen och tittar på TV, och vi har båda maskerna på. Jag är en stor cheerleader för ansiktsmasker, och efter att ha provat dem alla måste jag säga att gelén är bäst. Dessa är mycket toppmoderna. Vad som är bra är att det är uppdelat i två halvor, så du har ögat halvt uppe och botten halva nedanför, så det är lättare att sätta på. Om du dricker ut på natten kan du inte gå och sova utan att sätta på den. Jag gör inte det för att jag inte dricker så mycket, men om jag har två eller tre glas vin, ser dagen min så dåligt ut. Jag tror inte att tjejer inser att alkohol är bara värst för huden. Jag tror att det är delvis varför min hud ser så bra ut. Jag lovar dig, jag ser inte ut som någon 53-årig jag vet. Och när folk på sociala medier säger "Stopp med Botox!" Får det mig att skratta för att jag gör mindre än de flesta 30-åringar jag känner. Jo, jag gör fortfarande Botox lite. Jag menar, alla gör det, men det är det.

LightStim för rynkor

Människor vet inte om rött ljus. Rött ljus upptäcktes faktiskt av NASA, vilket var där allt viktigt kom ifrån, som Post-it och Velcro, men det har läkning egenskaper och återställer kollagen. De har använt det i rymden för att läka sår mycket snabbt, och nu är det tillgängligt för hemmabruk. En bra hudläkare kommer att ge dig en ansiktsbehandling och sätta dig under ett rött ljus i tio till 15 minuter - så om jag tittar på TV på natten lägger jag på den i en timme, precis som jag tittar på mina favoriter . Jag vet att det har ögonkoppar för att skydda dina ögon, men jag använder dem inte. Det är säkert. Jag skiner det inte i mina ögon. Vitaminerna är bra för dig. Jag är en rebell. Många människor cyklar utan hjälmar. Jag använder mitt röda ljus utan ögonkopparna.

Feline Pine Original Kitty Litter

Jag har en historia om allting. Så jag fick två kattungar som jag antog från min goda vän Beth Stern, och min lägenhet är väldigt snygg och inte nödvändigtvis sällskapsdjur, men jag tycker om att den ska vara perfekt för att allt är högklassigt. Jag gillar inte dåliga luktar. Så jag testade mycket kattskräp för att hitta en som absorberade alla luktarna omedelbart. Det här är otroligt, för när du häller ut det, ser det ut som pellets, som tallrikar, men när kattarna kissar, blir urinen absorberad i chipsen och vrider pelletsna till damm. Och lukten absorberas omedelbart. Jag säger att det aldrig finns en lukt i min lägenhet. Jag sa till och med Beth om det eftersom hon kom över och blev förvånad. Hon frågade mig, "Whatkitty kull använder du?"

La Prairie Skin Caviar Concealer och Foundation SPF 15

Jag har använt detta i flera år. Annat än för showen, bär jag inte mycket smink. Detta är förmodligen en concealer eller foundation, men jag tycker att det är mer av en tonad fuktkräm. Du använder inte mycket, och det gör bara din hud glöd som att du inte har något på. Till och med min makeup artist sade den andra dagen att min hud såg så bra ut, men jag hade inget annat på. Jag har provat allt från Armani till Lancôme till Estée Lauder, men inget slår La Prairie Skin Caviar. Det har SPF i det också, så det är en one-stop-butik.

Tan Handduk Face Tan, 15 handdukar

Såsom jag sa, bär jag inte smink hela tiden, men ibland vill jag känna mig lite levande, så jag började använda dessa garvningsdukar när vi skulle gå på resor till showen. På resor får du inte smink människor. (I motsats till populär övertygelse är det inte alls glamoröst. Vi är ganska mycket i bilen som försöker sätta på våra egna ögonfransar.) Jag skulle använda dessa Tan Handels, och besättningen skulle gå, "Du ser bra ut." Nu Jag använder dem hela tiden. Jag tvätta mitt ansikte på morgonen och torka på en av dessa små saker. Du får inte den orangeja saken på ditt ansikte eller händer. Det går mycket lätt, och du ser bara den minsta biten solkusten. Det är den perfekta, lilla, individuellt inslagna handduken som du bara slänger.

LNA Reprise Tee

Funnily upptäckte min co-star Dorinda Medley och jag det här märket samtidigt. Vi skulle dyka upp för scener och vi skulle båda ha på samma skjorta. Jag är mycket speciell om T-shirts och tankar. Jag gillar antingen en super-high end, linne $ 200 T-shirt (vilket är löjligt, och som jag äger), eller en helt inbruten bomullskjorta. LNA-bomullen är idealisk eftersom den inte är vävnadspapper, men det är inte helt ogenomskinlig heller. Jag älskar att de inte är konventionellt formade heller. Jag älskar T-tröja, tankarna och långärmad tröja. Jag älskar allt. De är alla rippade och ser hundra år gammal ut och som du tvättade dem 500 gånger, så de hänger på din kropp precis precis. De ser ut som de skjortor du hade i gymnasiet. Faktum är att jag önskar att jag hade den här skjortan i gymnasiet.

Nest Fragrances Sicilian Tangerine Candle

Jag har alltid haft stearinljus i lägenheten, men jag var så nervös om kattungarna och kattskräp som jag började bränna ljus 24/7. Jag hittade dessa Nestljus i den sicilianska Tangerine som jag bara älskar. Det och Grapefrukten är mina favoriter. Det har bara denna stora lukt som inte är parfymerig, men lite som färsk tvätt. Du vaknar och lukar den och tänker, det kommer bli en bra dag . Jag gillar hur de brinner också. Vissa ljus är $ 40, och du bränner dem i två dagar och de är färdiga. Dessa brinner lång och jämnt. Det är som livet. Långsamt och stadigt vinner loppet.

Kom i din inkorg.

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.