kändis shopping

Vad Casey Wilson kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade skådespelerskan Casey Wilson , som också är värd för Bitch Sesh podcasten, vilka saker hon inte kan leva utan.

Madewell Boyjean Pojkvän Jeans

Jag tycker att de är verkligen smickrande, och jag får mycket komplimanger på dem. Och jag är normalt inte någon som får komplimanger på jeans. De är också mycket bekväma. Jag bar dem för ett gäng min graviditet - men även icke-gravida ser de bra ut. Jag håller på att träffa vissa butiker jag är för gammal för att shoppa in, och så just nu gör Madewell det för mig.

Färska Brown Sugar Body Polish

Jag är besatt av detta. Jag gillar skönhetsprodukter som du kan tänkas äta. Jag är en mycket snabb rutinmässig person, men det här känns som ett mycket lyxigt ögonblick på en galen dag. Jag använder den i duschen och badet, och jag känner mig fantastiskt efter. Jag slår mig själv i grunden. Du kan skriva det, men säg att jag bara skojar.

Brookstone NapForm Mask

Detta är min hela världsutsikt och universum. Det är min religion. Jag älskar det här ovanför något objekt på den här listan. Jag har vänt varje vän på dem. De är en talsmann över dina ögon. Det är inte en janky mask där ljus kommer in från varje hörn, och du är som "Varför använder jag det här?" Detta blockerar all ljus och är så dekadent. Jag har en i varje väska och bär den på flygplan, eller egentligen bara var som helst jag vill somna i fem sekunder. Jag är aldrig utan en. Jag har mycket panik om jag inte har dem. Om jag går på semester, behöver jag ta med två. Om du befinner dig i ett dåligt hotell med ljus som tittar genom gardinerna, är det svart. Du är bara ensam med dina tankar, vilket kanske inte är bra.

Rifle Paper Co. Vintage Blossoms Notebook Set

Jag har en missbruk av pappersvaror, även om min handstil är som en småbarns. Jag älskar journaling, och dessa är sofistikerade men nästan knäppa. Jag älskar allt - omslagspapper, korten - och jag är någon som har en konstig trälåda full av kort för varje tillfälle, som förlåt, din moster dog. Korten är vanligtvis tomma, men ibland önskar jag att de inte var för att jag alltid måste skriva en PS-ursäkt längst ner för hur dåligt min handskrift är.

EltaMD UV Daily Broad Spectrum SPF 40

Det här är från min dermatolog, Dr. Christie Kidd. Hon gav det till mig, och det är en livsbyte. Jag har rosacea, och jag är uppenbarligen en skådespelerska, och min första oro är att mitt ansikte är min förmögenhet. Så jag är besatt av solskyddsmedel, och det handlar om den enda hälsosamma vanan jag håller. Det är ett bra pris och känns inte som någonting, och det är en fuktkräm också, så det är en riktig två för en.

Foto: Courtesy of Wet Brush

Wet Brush Detangling Shower Brush

Jag såg precis min frisyr, och jag har mycket plysch, tjockt hår. Jag är välsignad (du kan sätta i parentes som jag letar efter en kampanj på låg nivå), men Wet Brush - jag känner att det kommer igenom ditt hår och gör inte ont. Det är bra att kamma genom tjockt hår, och min son älskar det också. Så om du behöver en pensel som du kan dela med ditt barn.

Clare V. Flat Koppling

Clare V. har en butik i Silver Lake, där jag bor, och jag vandrar in där hela tiden till den punkt där det är lite ledsen. Försäljningsgästerna är som "Bra att se dig igen." Kopplingarna är så söta, speciellt om du inte har något roligt. du tar en och du ser cool ut. Hon har fantastisk stil. Du kan övergå från dag till natt, som jag har hört folk säga om stil.

Denna exakta koppling är utsåld, men här och här finns fler alternativ.

C. Booth Original Bath and Body Oil

Jag är en väldigt lat person av naturen, och det här är ett utmärkt sätt att återfuktas medan du är i duschen. Du lägger på den i duschen och hoppar ut, och du är redan fuktad. Vem har tre minuter att sätta på lotion? Nej tack. Det är inte oljigt alls och får inte på dina kläder eller något.

Essie Topless och Barefoot nagellack

Namnet är galet. Och du måste veta det när du köper det. Jag hade det här vid mitt bröllop på mina tår. Jag har alltid galet polis, som lila, och en av mina vänner sa, "Kan vi klassa det med bara en naken?" Och jag hittade det här. Några nudes kan få dig att se ut som ett lik, men det här är vackert. Trots sitt namn.

Hot Tamales

Jag har en kärleksaffär med godis som jag har försökt att bryta av, men jag älskar en Hot Tamale. Jag kan inte säga varför. Jag trodde att det var för att det var så kryddigt, att du inte kunde äta många, men jag har drivit förbi den sociala barriären. Det är en kamp med mig själv: nej Hot Tamales idag.

Olio e Osso Fransk Melon Lip & Skin Balm

Detta känns väldigt franskt och elegantt. Det är en läppstift och rodnad i en, och det fortsätter med en dugg finish. Det är väldigt litet (storleken på en floss), och du sveper den på dina läppar eller kinder, så det ger dig en förhöjd version av din läppfärg och rodnad. Det är naturligt, men långt bättre än vad Gud gav dig.

Jo Malone Lime Basil & Mandarin Köln

Jag luktade faktiskt detta på min flickvän Whitney Cummings, och jag slängde det av henne skamlöst. Det är vackert och fjädrande och friskt, men inte för mycket. En tung parfym sätter mig av, men det känns väldigt roligt, och jag har fått många, många komplimanger.

J.Crew St James skjorta

Dessa älskar jag för att du kan få dem i så många söta färger, och de arbetar med allt, som mina jeans. Jag är inte en kvinna av enorm stil, men jag kommer inte att gå fel med dessa. De ser bara klassiska och casual.

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.