kändis shopping

Vad Cleo Wade kan inte leva utan

Anonim

& Om du är som oss, har du förmodligen undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade Cleo Wade , poet, aktivist och författare som nyligen samarbetade med franska champagnehuset Moët & Chandon på en Snapchat-diktgenerator och rider för närvarande landet med sin bok Heart Talk , om tröjan, min kuddar och kvinnor- ägda småföretag som hon inte kan leva utan.

Marintröja av La Ligne

Jag äger den här tröjan i fyra färger, och det är typ av ett skämt på min Instagram eftersom jag bär det här varje dag. Under en tid bar jag den som var grå med regnbåge varje dag tills min mamma bokstavligen skrev till mig på Instagram och var som, "Du måste tvätta den här tröjan". Så jag beställde en annan att sätta i rotation, men då bar jag den där i marken. Nu har jag det i vitt med blå ränder. Jag har den i blått med vita ränder. Jag har den i rödbruna. Det piller inte hur 100 procent cashmere tröjor skulle vara, det är så varmt; det är så mysigt. Jag är alltid antingen på ett flyg eller skrivande i mitt hem, så när jag befinner mig i jobbet eller att komma från ett ställe till det andra är det avgörande att jag känner mig väldigt bekväm och trivsam. Det är som min säkra tröja. Du vet hur vissa människor har ett stöddjur? Jag känner faktiskt att jag har en supporttröja.

Tulura botanisk ansiktsolja

Min vän Eileen gör denna linje. Hon är också min ansiktsbehandling, och hon använder bara oljor. Hon förändrade enormt sin egen hud genom att göra det, och jag är en konverterare. Jag har aldrig någonsin smink i min dagliga dag, men när jag är på vägen så mycket har jag varit. Min hud är typ av att avvisa med smink på det, och hennes oljor kan lugna det och verkligen ta med den här glöden, så när du är tillbaka till din dagliga löpning ser du ut. Jag sätter på den på morgonen, på kvällen, och ibland slänger jag på den på mitten av dagen.

NARS Brow Gel (Clear)

Bra för de dagar jag inte bär smink.

Kärlek Örhängen

Jag träffade [designer Melody Ehsani] nyligen, och jag var så kär i henne. Det är så fantastiskt hur hon kan designa och skapa dessa saker som talar socialt medvetet på ett riktigt kreativt sätt. Hon är som Patricia Fields, om Patricia Fields skulle ha varit en anti-racismaktivist. Det är egentligen inte så svårt att bestämma sig för att delta i ditt företag på egen väg, och det betyder självklart inte att alla behöver ha ett objekt som säger "Fuck Racism", men hon är ett så bra exempel på en kreativ som är socialt medveten .

Denim Caroline Heel

Jag är besatt av allt som Aurora gör. Hon är en riktigt bra flickvän och hon är ett annat fantastiskt exempel på att någon kan skapa otrolig social påverkan med sin kreativitet och vad de är passionerade för. Jag har några par av hennes denim, eftersom de går med någonting. De är som en jeanjacka för din fot. Det är en slags sko där det är som "Vad går det egentligen inte med?" Jag är på vägen så mycket, och det är bara mitt öde för resten av året, så du är verkligen medveten om vilka skor som gör du packar eftersom du vill ha en sko som kan gå med så mycket som möjligt.

Lypo-sfärisk vitamin C, 30 paket

Vitamin C och B [i dessa] hindrar mig från att bli sjuk när jag är på väg.

Briar Mini Pillowcase

Jag är faktiskt besatt av allt från Hill House Home. Alla mina sängkläder är från Hill House Home. Mina kuddar är också från Hill House Home. Dessa mini-kuddar, jag älskar dem eftersom de är den ultimata gåvan. Alla sista minuten saker du någonsin behöver för någon. De kommer i den sötaste rutan. Jag har en på min säng som säger "Cleo." Ibland ger jag dem som gåvor med små dikter på dem. Så jag får två och har en halv av dikten på en och en halv på den andra, så går de på sängen tillsammans.

Heart Talk: Poetisk visdom för ett bättre liv

Det är surrealistiskt att arbeta så länge på någonting och få det att vara ute i världen, och jag är så glad att jag ser att folk använder det som ett verktyg, vilket är det jag skapade det för att vara. Jag älskar att titta på alla ta bilderna i boken och skicka den online, eller berätta i livet att den här boken verkligen hjälper dem, för att jag verkligen skrev det för att vara mer av en följeslagare och en vän än en bok.

Muji Notebook A5 6mm regel - Pack med 5

Jag lämnar aldrig huset utan dessa i min väska. Jag har även anteckningsböcker små nog att passa i en liten koppling.

BWAFGU Limited Edition Crewneck Sweatshirt

Stevona - hennes namn är Stevie - är en av mina bästa flickvänner i New Orleans, och hon började denna otroliga rörelse där hon säljer dessa sweatshirts och zines, och hon använder sedan pengarna för att skapa utrymmen där svarta kvinnor kan känna sig trygga och helt och hållet. Det är så vackert eftersom mycket av tiden, kvinnor, särskilt svarta kvinnor, vi får veta att du inte kan vara allt på en gång, så att du inte kan vara den intellektuella som läser Toni Morrison och Alice Walker medan du samtidigt liknande fälla musik. Speciellt i dessa tider är det så viktigt att skapa säkra utrymmen för att vi ska vara alla aspekter av vem vi är, samtidigt som jag stöder allt som Stevie gör.

Obs! Denna tröja är för närvarande tillgänglig för förbeställning.

Moët Love Unconventional Bottle

Det var typ av detta kismet ögonblick runt dagen som boken kom ut. Min vän Molly Howard, som egentligen äger La Ligne, var som: "Kom igen, vi ska ha en riktigt trevlig middag och fira det här ögonblicket, och vi kommer att fira med rosa Champagne." Vi gick på en fancy vändatum - och sedan nästa dag kommer jag ihåg att få ett email om hur Moët gjorde detta poesi [projekt], och jag var som "Det är uppenbarligen en rosa Champagne-sak som händer i luften." Champagne vänder något till en tillfälle genast på något sätt, för om vi bara hade gått på middag och båda hade ett glas vin och kinesisk mat, hade det varit lite annorlunda. Jag tror också, som en kvinna med dina andra kvinnliga vänner, att göra det själv, det är så vackert och coolt.