kändis shopping

Vad Eddie Huang kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade kocken, Fresh Off the Boat Author, och Viceland värd Eddie Huang (vars nya e-bok Singel Asiatisk man söker Ride eller Die Chick är ute nu) om gummy björnar, doftande lotion och sneakers han inte kan leva utan.

SmartSweets Lågsocker Gummy Bears Candy Fruity (Box of 12)

Jag förlorade mycket tyngd i fjol med intermittent fastande och bara äter mycket mindre, men jag saknade fortfarande gummy björnar, och jag skulle smyga ut på natten medan wifey sov och gå och äta en väska i blocket över en papperskorgen. Det var några riktiga junkie shit. Så hon hittade detta märke av gummier som är 90 kalorier, och nu behöver jag inte fuska på henne med gelatin.

Kinfolk Prospective Flow Momohiki Pant

Jag vill inte tänka för mycket om vad jag bär dag för dag, så jag har en enhetlig inställning. Jag har samma byxor, skor och några toppar, sedan byt den upp var sjätte månad. Dessa är ett par jag gillar, och jag kommer också att ha på sig dessa Willy Chavarria-byxor, men i svart.

Adidas x I-5923 Område DA8838 Svart

Jag brukade ha på sig skor som såg ut som Incredible Hulk knullade en druvsoda, men nuförtiden har jag bara svart, vit och röd sneakers. Dessa har varit mina skor de senaste månaderna.

Harley frön Scotch Bonnet Jamaican Red Hot Pepper Frön

Jag skulle säga att pimento och Scotch bonnet peppers är de definierande aromaterna av jamaicansk mat. Japansk mat har bonito flingor och shiso bladet; Sichuan har pepparkorn och torkad chili; Grillen är gift med paprika och socker. Jag använder en hel del kinesisk teknik hemma, men genom att ersätta Scotch bonnet peppers för röd chili och pimento för anis definieras det i grunden mycket av min matlagning och tar mig tillbaka till de kinesiska-jamaicanska fläckarna i Kingston, de kubanska-kinesiska middagarna uptown eller den taiwanesiska-dominikanska maten som min pappas vän brukade göra.

El Dorado 12 år gammalt rum

Det bästa dollar-för-dollar-romet i världen.

Le Labo Edition Body Lotion

Jag håller på upplagan bara för att stjäla så mycket lotion som jag kan. Jag har inte köpt Eucerin eller kakaosmör sedan jag stannade på detta hotell för Art Basel och fyllde en hel duffelpåse med lotion. Men den här veckan tog de på mig och började lämna halvflaskor i mina rum. Jag kommer att lämna in ett klagomål.

Hector Lavoe - Aguanile

Jag skriver - och låda - till den här sången mycket.

Cinefile Membership

Jag kommer ihåg att gå till serietidningar. Jag kommer ihåg att hänga utanför rekordbutiker och väntar på att album ska släppa på tisdag. Jag ville alltid jobba i videobutiken. Men all den där skiten är borta och det stör mig verkligen. Den sista videobutiken i LA är Cinefile, och det är vanligtvis mitt första stopp när jag är där. Det är synd på oss alla för att låta komiska boken, video och skivbutiker dö.