Mors dag 2018

Vilka redaktörer gifter sig på denna mors dag

Anonim

Att vara strategistedare är att leva med den ständiga bördan att alltid ha de perfekta presentidéerna. Men för dig, våra kära läsare, det är en börda som vi är glada att bära. Presenteras som en del av vår mors dag extravaganza, här är vad vi ska presentera våra mammor i år. (Du kanske vill kolla vad vi gav oss förra året också.)

Alexis Swerdloff, strategredaktör

Mondaine Kvinnors Quartz Evo Steel Band Watch

Förutom att ge henne ett urval av romaner som ställdes under andra världskriget, som jag har samlat in från kontorsuppgivningsbordet (det är en morsdagstradition!), Ska jag ge henne en ny klocka. Hon har på sig samma cheapo Quartz-märkevakt för den sista.

15 år eller så, och bandet bröt bara, vilket betyder att jag tycker att det är dags för en uppgradering. Jag älskar den här superklara och eleganta klockan från det schweiziska varumärket Mondaine. Det är inte över-the-top alls, och bara min mammas stil tycker jag.

Jason Chen, biträdande redaktör

Buly 1803 Alabastron Home Fragrance Set

Förra året läste min mamma Kathleen Hous inlägg om Buly 1803 scented rock och bad mig att få det för henne. Jag skrattade för att jag trodde att hon skojade. Då frågade hon mig igen, "men bara om du kan få det gratis." (Hon förstår inte riktigt hur mitt jobb fungerar.) Så i år kommer jag att få henne den doftande porösa vaggan, och om hon frågar, Jag fick det gratis.

FitFlop Superskate Überknit Loafer

Från och med då kommer min mamma att få fixat på någonting och bli oförmögen att prata om någonting annat. Vi har överlevt en Jell-O-sallad och en potpourri-säckfas, och nu handlar det om FitFlop-loafen. Jag visste inte att FitFlops har gjort något annat än skottstoppande flip-flops, men enligt min mamma har deras loafers världens mest bekväma sålar. Förra året, när du besökte flickvänner i Taipei blev hennes reseskor så ont att hon poppade in i en butik. Försäljaren föreslog dessa, och hon tyckte om dem så mycket att hon gick tillbaka dagar senare och köpte två par. Nå, nu har hon fyra.

Margaret Rhodes, seniorredaktör

Naturopathica Sweet Birch Magnesium Bath Flakes

Min mamma är en irriterande badkar. Och lyckligtvis för min syster och jag, som ibland aldrig vet vad hon ska få henne, är hon alltid mottaglig för nya badprodukter. Dessa salter slog en söt plats: Min mamma älskar varumärket Naturopathica och slår mig vidare till sin mycket uppfriskande Oat Cleansing Facial Polish, och eftersom hon också är mycket aktiv, svär hon med magnesium för att lugna trötta och överarbetade muskler.

Yield Design Ceramic French Press

Finns det en fras för när någon presenterar dig något, och då köper du dem samma gåva senare? Min mamma köpte mig och min pojkvän en Le Creuset fransk press under semestern och har sedan frågat mig om keramiken håller kaffet varmare än en vanlig glaspott gör. Tror jag det gör det? Och även om det är en placebo-effekt, känns det och ser bra ut. Utbytesdesign är en liten man-och-fru-produktstudio baserad på St. Augustine, Florida, och de gör vackra, moderna saker - som den här keramiska franska pressen, som jag tror kommer att se väldigt hip ut i min mammas kök.

East Fork Pottery Mug

Mer keramisk coffeeware: Jag introducerades nyligen för det här företaget från Asheville, North Carolina, som återupplivar den gamla keramikindustrin där och gör stora, vackra bitar som tallrikar och skålar. Deras kaffe mugg är typ av extraordinärt. Det känns verkligen smidigt och robust i handen, och jag svär gör kaffesmak bättre. Min mamma kan para det här med sin coola nya franska press.

Simone Kitchens, seniorredaktör

Ranunculus Asiaticus Mix, 20 lökar

Växter älskar min mamma. Inomhus, utomhus, på randen - alla sorter. Hon är en mästare hem trädgårdsmästare; när hon inte tar upp sin telefon betyder det oftast att hon är ute och arbetar på gården, vilket ofta är. När hon är på sin telefon, brukar hon texta mig framsteg-rapport-stil bilder av allt som blommar: Från lindaträd till sötpotatisvin och så vidare. Så medan det är uppenbart, gillar jag att ge henne växtartiklar. Hon är definitivt glad att få en väletablerad, redan på sin väg, men vad hon verkligen älskar är bara raka glödlampor. Om jag är hemma, tar jag henne några från trädgårdsaffären, men den här tjänsten arrangerar enkelt leverans direkt till mamma.

Helen Levi Beach Large Planter

Och vad går bättre med en glödlampa än en trevlig jätteplanter? Jag tänker på den här exponerade leran från Helen Levi.

Lauren Levy, seniorförfattare

Jo Malone London Nectarine Blossom & Honung Bath Oil

Du kommer att kalla mig repetitiv och uncreative (se Mors dagens gåvor från förra året), men om jag verkligen vill presentera något som min mamma faktiskt kommer att använda - det gör jag alltid - det måste vara något för badet och gjort av Jo Malone. Hon berättade egentligen bara för mig förra veckan att hon använt rosenbadoljan jag fick henne till födelsedagen, så jag kan gå till Nectarine Blossom and Honey doften den här gången.

Arlotta Cashmere Kimono Robe

Som de flesta mammor älskar min en bra mantel. Så mycket att hon ofta sover i eller bredvid henne. Jag såg den här gå upp i ett inlägg igår, och det ser ut som definitionen av mjuk och mysig. Om jag får alla mina syskon att kliva in, kan vi förmodligen få det att hända, och mamma skulle aldrig komma över det.

Katy Schneider, associerad redaktör

Bormioli Rocco Fido Clear Glassburk (Pack of 2)

Med risken för att låta otroligt två, gillar jag att baka till min mamma på mors dag. Hon har matat mig genom varje mildt till måttligt till allvarligt trauma i mitt liv, så matlagning för henne känns som ett lämpligt sätt att säga, du vet, Älskar dig mycket. Min plan i år är att göra henne en jätte parti granola som hon kan spruta på hennes yoghurt i några veckor, vilket jag ska ge henne i en av dessa söta lilla glasburkar från Amazon.

Parachute Waffle Robe

Jag planerar också att få henne en mantel eftersom hon inte har en! Hon gillar inte alltför fluffiga, snygga saker, så jag ska få henne den här snygga vaffelversionen från Parachute. Och för att vi står inför det, jag är två som helvete, kommer jag troligen att brodera hennes initialer någonstans på framsidan.

Maxine Builder, författare

LaCie Rugged Mini 1TB bärbar hårddisk

Min mamma är charmigt sentimental och tar bilder av varje familj som samlar med sin Samsung Note. Så jag har tänkt på att få henne till en lättanvänt extern hårddisk, särskilt efter att hon klagade över att det gick tom för lagringsutrymme på telefonen och panikade när hon trodde att hon oavsiktligt raderade alla sina minnen tidigare i år. Jag gillar den här LaCie-hårddisken eftersom den kan klara av tillfälliga droppar ändå är ganska enkelt att använda. Jag planerar också att spendera tid med henne för att ställa upp det, och jag vet att den typen av ansikte tid är vad hon verkligen vill ha för mors dag ändå.

Speck Products CandyShell Väska

På tal om olyckor - tidigare i år släppte min mamma hennes älskade Samsung Note 5 på marken. Telefonen är bra, men saken splittrade, som förstörde henne för att hon verkligen älskade det. Så jag skulle vilja få henne ett telefonfall som är trevligare (och mer hållbart) än vad hon förmodligen skulle köpa för sig själv, som den här från Speck.

Presidio Folio Läder Samsung Galaxy S9 Väska

Om din mamma har en nyare Samsung, som Galaxy S9, har du många fler alternativ. Detta läderväska, även från Speck, är det jag skulle få min mamma om hon uppgraderade sin telefon, delvis för att den har testats för att skydda din telefon för droppar upp till tio meter.

Lori Keong, författare

Maracuja Exfoliating Bath and Shower Gel

Jag följer alltid filosofin "Ge presenter som du vill ha", så kommer min mamma att få några Natura Brasil badprodukter som jag älskar och vet att hon faktiskt kommer att använda. Det är de mest förtjusande luktarna för gåvor (och de är också mycket överkomliga). Den här duschgelén är något jag skämtar hemma, vilket är som en skrubba på grund av maracujapärlorna i den, men luktar friskt och tropiskt - som om du sippar fruktjuice på en solig strand i Brasilien. Förhoppningsvis kommer det att göra hennes badtid mer av en upplevelse .

Milliard 2-tums Egg Crate Ventilated Memory Foam Madrass Topper

Jag har släppt tips på min mamma för att få en madrass topper för ett av rummen eftersom sängen där är stenfast. Och eftersom jag vet skulle det vara en bra uppgradering som hon skulle uppskatta, jag ska bara köpa en för henne. Jag sover där när jag besöker, och det gör hon också när min pappas snarkning är utanför diagrammen, så det är verkligen en gåva för oss båda. Jag får henne en av dessa äggkasse madrass toppers, som jag hade när jag flyttade till New York och var subletting på en cheapo Ikea madrass, så jag vet att de är en dröm att sova på.

Land Blöja Ryggsäck

Min syster släppte mig lite intel på telefonen att vår äldsta syster - som bara har levererat hennes bebis i förra veckan - har en vanlig ryggsäck, men inte en egen blöja väska med slitsar för formeln flaskor och babyutrustning än. Så eftersom det här är hennes första mors dag ska jag ta tillfället i akt att ge henne den här underskattade väskan, vilket också har alla de chic mammorna i DC.

Karen Iorio Adelson, författare

Bara Bagels & Lox Kit

Som en Long Island-infödd och kortbärande AARP-medlem överraskade min mamma ingen förra året när hon flyttade till Florida. Hon saknar de nordöstra vintrarna, men jag vet att det finns några saker som inte bara är samma utanför New York - som bagels och lox - så jag ska skicka henne det här paketet till en smak av hemmet. Jag skickade faktiskt min mormor en liknande korg några år tillbaka, och även om jag var skeptisk till sändning av gräddeost och rökt fisk långdistans, kom allt överraskande friskt i en isolerad tote.

Vulgara Favoriter: Jakten på Andrew Cunanan av Maureen Orth

Min mamma binged The Assassination of Gianni Versace på FX, så jag tror att hon kommer att njuta av boken serien baserades på, som dyker djupare in i berättelsen. Versace-familjen slog boken för att vara "full av skvaller och spekulationer" och för dess författares "lurida påståenden", vilket jag säkert menar att det kommer att göra för en lockande strandläsning.