kändis shopping

Vad Eileen Fisher kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi bad designern Eileen Fisher om kokosnöts yoghurt, tibetanska chimes och yogamatta som hon inte kan leva utan.

Anitas Creamline Coconut Yoghurt, Plain, 16 Oz

Jag kan inte äta mejeri, så jag har inte kunnat få yoghurt för alltid. Jag upptäckte denna kokos yoghurt som är så bra - jag äter den med granola och med frukt, och det känns som om jag äter glass, vilket är en annan sak jag inte kan äta, så det är lite glädje. Det är inte en vanlig yoghurt som är kokosmakad. Det är bara gjord av kokosnöt. Det är också den rätta blandningen av krämig - den perfekta konsistensen - och typ av söt utan att vara för söt, som så många kokosnötter är.

Pilot Exakt V5 Roller Ball Stick Pen, Precision Point, Bläck .5mm, Pack of 12

Detta är en mycket bra penna. Det är dock inte bra på flygplan. Visste du att? Är det inte det som sprängde på ett flygplan? [ Redaktörens anmärkning: Vi tittade på detta, och Pilot säger nu på förpackningen att dessa pennor är flygplans- och höjdsäkra . ] Det är smidigt och elegant, och det gör en fin linje som är bra men inte för bra. Det är pennan jag håller i min handväska, den jag har på kontoret och den jag har hemma.

Dr. Hauschka Quince Day Cream

Detta är ganska mycket det enda jag använder på mitt ansikte. Jag använder en mängd olika body lotions, men i mitt ansikte är jag ganska konsekvent om den här. Det är det enklaste. En vän presenterade det för mig, och jag blev bara kär i det eftersom det fuktar min hud (det kan bli torrt) utan att känna mig tung hela dagen. Och kanske fungerar inte min näsa för att den inte har mycket av en kvitten luktar, men förmodligen är det kvitten.

Terrasoul Superfoods Himalayan Pink Salt, 2, 5 pounds

Jag läste år sedan att salt verkligen inte är så illa för dig. Det var i den här boken, vars titel jag glömde, men det sa att salt verkligen är bra för dig - det är bearbetat salt som har alla mineraler som har tagits bort från det som är dåligt för dig. Tydligen har salt alla 80 mineraler som vi behöver leva, och jag gillar särskilt det Himalaya rosa saltet som också har många andra fördelar. Så nu håller jag mitt rosa salt i min egen saltskakare och tar den runt.

Origins Blooming Sheer Lip Balm

Jag är ganska dålig om smink. Jag har alltid varit sorts naturlig och har aldrig riktigt på mig någonting, så jag tänkte aldrig riktigt ut det. Nu när jag klär mig, lägger jag lite läppglans, så jag känner att jag har gjort någonting. Jag försökte ögonmakeup, men det gjorde inte mycket av en skillnad. Varför tycker jag om Origins? Det är mycket vanligt. Jag gillar vanligt.

Gaiam Sol Dry-Grip Yoga Mat

Jag gör en hel del yoga. Jag går regelbundet på yoga retreats - kanske två eller tre om året - och jag behöver min egen yogamatta. Jag har den svarta, och den har bara rätt tjocklek till den och är inte hala. Jag har jobbat yoga i 40 år, och jag har praktiserat dagligen för kanske 16 eller 17 år, cirka tio minuter varje morgon och kanske några poserar på kvällen. Jag tänker på yoga som en två för en för sinnet och kroppen. Du får övningsförmånen, men du får också den meditativa förmånen.

Tumi Alpha Front Lid International Carry-on

Jag har transporterat detta bagage i flera år. Den har fyra hjul och är fast men inte tung. Det öppnas också i mitten, vilket är så smart. Så det har två avdelningar, och när jag bara reser i ett par dagar, kommer jag inte att packa upp - jag vet bara att jag har mina byxor på ena sidan och toppar på den andra, vilket är så mycket lättare än en resväska du har att gräva i. Jag har en annan Tumi-resväska som öppnar sig normalt som jag tar med om jag köper saker på en resa eller reser länge, men ibland måste jag kolla på det. Jag försöker få det att fungera med bara överföring som vanligt.

Tingsha Simple Lotus Chime

Jag har en hel del meditationsspel. Vi har dem över hela vårt kontor. Vi tar en minut av tystnad före möten ofta. Det är bara en övning att komma tillbaka till oss själva och ta en paus mellan sakerna. Jag använder den hemma och har också flera olika tibetanska skålar. Det är svårt att veta var jag skulle vara utan den. Jag är verkligen inte lugn, så jag behöver något som påminner mig om att komma ihåg var jag är och vad jag tycker och det motiverar mig. Jag har en teori om att vissa människor bara är naturligt mer grundade. Jag är mer av en visionsperson. Jag kan vara en drömmare. Som barn var jag alltid på avstånd, så nu försöker jag alltid att räkna.