kändis shopping

Vad Elle Macpherson kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade modell och entreprenör Elle Macpherson om T-tröja , smoothie blender och kultljusstämpel hon kan inte leva utan.

PE Nation Hell Fire Printed Stretching Leggings

Jag älskar PE nes design och filosofi, som egentligen handlar om denna sportiga och sexiga sak som liknar vad jag gör med min egen klädsel. Jag ska bära leggingarna och skörden för att träna i, men de har riktigt bra streetwear som du kan lägga på för din allmänna livsstil också.

Isabel Marant Etoile Vit Killian T-shirt

Jag tycker att Isabel Marants tees är bara bäst när det gäller slubby bomullstyg och draperi och form. Jag har många vita, gråa, jämn senap och burgunder. Jag bär dem över min egen bh, och det är som om de är gjorda för varandra.

Christian Louboutin Så Kate Patent Läder Pumpar

Jag gillar Christian Louboutins röda sålar för händelser. Skorens proportioner är riktigt bra - de har också en humoristisk känsla förutom att de är välgjorda och bekväma. På min tid är jag dock i Havaianas. Jag är australisk och bor i Miami, så jag bär gummistänger - vi kallar dem thongs även om det betyder något annorlunda för dig amerikaner.

NeoStrata Skummande Glykolvätska

Trots att denna rengöring får mitt ansikte rent, är det fortfarande väldigt mildt och känns rent utan en massa extra dofter och kemikalier. Det var en hudläkare som rekommenderade det till mig, faktiskt. Den glykolsyra i den är stor som en bit av en exfoliator för din hud också.

Guerlain Vetiver Eau de Toilette Spray

Jag har använt denna doft i över 30 år. Jag tror att en kille jag daterade hade det faktiskt. Jag tycker att lukt är oerhört viktigt, och med en signatur doft är det mycket du är något attraktiv du kan göra. En lukt kan ta tillbaka så många minnen - vissa saker kommer att påminna mig om min mamma eller bröder och systrar, så jag försöker inte ha många olika parfymer. Jag håller ganska mycket fast vid den jag älskar. Även om det är en mans cologne, fungerar det på mig eftersom jag är sportig och inte en stor blommig person. Jag älskar också Vetiver Extraordinaire av Frédéric Malle.

Waterpik Complete Care Water Flosser och Sonic tandborste

Min tandläkare rekommenderade att få vattenpiken som ett hygieniskt och effektivt sätt att hålla tandköttet hälsosamt, och jag tror att det fungerar bättre än bara tandtråd. Jag försöker hålla tänderna i god form - jag använder organisk kokosnötolja för toxin som drar på morgonen. Jag ska virvla det i min mun i fyra, fem minuter medan jag gör andra saker.

Pat McGrath Labs Skin Fetish 003 Illuminator Kit

Jag gör inte verkligen smink om jag inte behöver, så jag tror det är därför min hud är riktigt bra och de bruna fläckarna är borta. Även om jag inte har någon smink, tycker jag om att definiera ansiktet med höjdpunkter. Skin Fetish Cheek Shine sorts lyfter fram kindbenen och konturerar ansiktet utan tung smink. Jag lägger lite på mina pannor och läppar för att reflektera ljuset och skapa den vackra glöden.

Obs! Pat McGrath-kit säljs ut på McGrath-webbplatsen och är endast tillgängligt på Net-a-Porters brittiska webbplats (där du måste betala stora fraktkostnader), men du kan också hitta den på eBay .

WelleCo Alkaliserande Formel Caddy

Super Elixir-pulvret från mitt varumärke WelleCo är en alkaliserande, vegan, allt-i-ett-vitamin fylld med wheatgrass, alfalfa, spenat, goji-bär-extrakt, bra bakterier och en mängd andra saker. Jag tar två teskedar i filtrerat vatten varje morgon. Jag tror verkligen att skönheten börjar inifrån, så näring min kropp från insidan visar på utsidan.

NutriBullet 12-Piece High Speed ​​Blender / Mixer System

NutriBullet blandar mina protein shakes så bra - det är snabbt och enkelt att städa också. Jag har en massa favorit super smoothies, men den jag njuter av för tillfället är två skopor av chokladprotein, en scoop of greens, en halv avokado och lite vatten blandat i en mousse. Den är så tjock, jag äter den med en sked.