kändis shopping

Vad Emily Schuman av muffins och kashmir kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade Emily Schuman av muffins och kashmir om blommig parfym, gelpennor och madrassvärmare som hon inte kan leva utan.

Utgåvor av Parfums Frédéric Malle Carnal Flower Parfum Spray

Jag hade varit kär i denna parfym i flera år, och när jag blev 30, köpte jag den för mig själv och det är nu min signatur doft. Tuberosen har en något krämig, knappt där kokosnöts duft som är berusande. Det är den första parfym jag har på sig som konsekvent får komplimanger från främlingar.

Ray-Ban Large Original 62mm Aviator Solglasögon

Jag roterar mellan flera par solglasögon, men kom alltid tillbaka till denna standby. Min pappa hade dem på 70-talet, så jag känner lite kamratskap där, plus de är bara coola utan att försöka för hårt.

ChefSteps Joule Sous Vide

Denna sous-vide- enhet låter som om den bara är för snygga franska kockar, men det kommer att förändra hur du lagar mat. Det är en enhet som snaps på en stor kruka och när du lägger till vatten håller du temperaturen, så maten lagar långsamt och jämnt vilket gör det otroligt ömt. Du kastar bara in en bit kyckling, fisk eller biff i en förseglad Ziploc med några örter (eller om du är väldigt intensiv som jag, investerar du också i en vakuumförseglare), slänger den i vattnet och glömmer Det.

Agent Nateur (Holi) pinne

Efter att ha hört mer och mer skräckhistorier om de skadliga ingredienserna i vanliga deodoranter bestämde jag mig för att byta till naturen. Jag är inte någon som tar vitaminer eller leder en särskilt hälsosam livsstil, men det här känns som en relativt enkel kompromiss. Naturligtvis förberedde ingen mig för vad som var en ganska smärtsam anpassningsperiod. Jag hade använt ganska mycket den mest intensiva, kliniska styrkan drogbutiken deodorant före detta, så jag kände mig faktiskt som om jag hade BO i två veckor rakt. Jag bar deodoranten överallt med mig, och skulle bokstavligen skölja min armhålor på kontorsbadet vid lunch varje dag och återanvända. Men när du kommer över det har det inte låtit mig sedan.

Golden Goose SSENSE Exklusiva Silver Glitter Superstar Sneakers

Trots att jag växte upp en total tomboy, har min modsmak nu mycket femininare. Fram till nyligen skulle jag aldrig ha övervägt att rocka en tennissko med annat än yogabyxor, men jag blev en komplett omvandlare när jag upptäckte Golden Goose. Jag hade känt till varumärket i åratal och beundrade alltid sin snygga, något dekonstruerade inställning mot sneakers. Så snart jag försökte på mitt första glittrande par såg jag aldrig tillbaka. (Bonus: Den dolda sulan gör dem superbekväma.)

Denna exakta par sneakers är utsåld, men Golden Goose har en mängd andra glittrande par i silver , svart och ett metalliskt läder .

Sakura 37581 3-Piece Gelly Roll Blister Card Medium Point Gel Bläck Pen Set, Svart

Jag hämtade dessa pennor som barn, och vid en tidpunkt bestämde de sig för ungdomliga att fortsätta använda. Jag kom över det så snart jag återupptäckte dem i en konstaffär några år tillbaka, och de är nu de enda pennorna jag använder. De glider sömlöst, och när jag vill lägga till en liten stans till min tillförselista handlar jag i min svarta eller marinversion för en gnistrande rosa.

Caudalíe Vinoperfect Radiance Serum

Jag älskar alla Caudalíes produkter, men detta strålningsserum är en spelväxlare. Det är det första jag ansöker på morgonen efter att jag har tvättade mitt ansikte, och det gör att min hud ser luminescerande och glödig ut utan att vara glänsande. Medan jag inte är någon som behöver ett helt ansikte av smink innan du lämnar huset (jag brukar välja minst en sopa av mascara och lite concealer), så får min hud så bra att jag nu hoppa över det helt.

SoftHeat Elektrisk uppvärmd mattmadrass Dobby Stripe i vit storlek

Jag vet att jag inte kan klaga för mycket om LAs hårda vintrar eller något, men det kan bli ganska kyligt. Den här uppvärmda madrassplattan sitter ovanpå din madrass under ditt utrustade ark och kan justeras utifrån hur varmt du vill att din sida ska vara (dubbelsidig temperaturkontroll är en bra funktion). Jag tycker om att min är bara varm nog för att ta chillen ut ur lakan, men inte riktigt het vid beröringen. Vi lägger oss om några timmar innan vi går och lägger av oss när vi kommer in, och det är en av de mest lyxiga sakerna någonsin.

Nest Cam 3-Pack Säkerhetskameror i svart / silver

Vi köpte den här kameran för vår dotter när hon var en bebis. Tydligheten är oöverträffad, och jag älskar hur jag kan kolla på henne på min telefon, oavsett om jag är i nästa rum eller ute i landet. Dessutom kan du spara klipp, som har varit till hjälp för snabba tillfällen, som när hon först krypade (min man var i det andra rummet och missade det) och när hon nyligen flydde från hennes spjälsäng i mitten av natten för första gången tid.

Commando Butter Stretch Modal Thong

Okej, så här handlar det om dessa snåror: Det finns inget avlägsen sexigt om dem - de saknar spetsar, har mycket tjocka sidor, men de ligger helt platt mot min hud och visar inte ens de tättaste, lättaste bitarna. Och det faktum att det inte finns några sömmar eller taggar gör att det känns som att du har gått kommando (därav namnet). Bästa av båda världar!

Essie Gel Couture Nail Color Plus Top Coat Kit

Jag har pågått detta livfulla röd-orange nagellack i nästan ett år, och folk frågar mig om skuggan nästan dagligen. Mörkare röda kan vara lite för dramatiska eller känna sig bara lämpliga under semestern, men denna nyans är lekfull nog för att göra den lämplig året runt.

Stateside Sweatshirt med sidoband

Jag bor i mjuka tröjor, och denna bleka persikaversion är min nuvarande favorit. Den frivilliga sidan ruching lägger till ett intressant visuellt element, och det är min go-to uniform när de är parade med vintage denim för att springa ärenden.