kändis shopping

Vad Gillian Flynn kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade Gillian Flynn, författare till Gone Girl och Sharp Objects (som nu också är en show på HBO ), om grillsås, T-shirts och metallrullar som hon inte kan leva utan.

Yeti Rambler vakuumisolerad tumbler

Jag dricker Cherry Coke Zero från morgon till natt. Jag får den här skrämmiga kålpatchkillen le, så snart den träffar min blodflöde. Det måste vara på is, sålunda Yeti-flaskan, som är trolldom. Vem som uppfann det, borde brännas som en häxa, vilket är ett okej sätt att tacka henne eller honom för att ge mig alla långa, långa timmar med kallt beverageri, men jag gjorde inte häxans regler.

Bobbi Brown Lipstick

Jag hatar smink, men jag älskar läppstift, och jag har en omfattande Bobbi Brown-kollektion. Jag jobbar hemifrån, och mina nudlar till civilisationen sätter på läppstift varje morgon. Mitt vardagliga val är Blondie Pink, men om jag skriver en väldigt otäck scen är det Burnt Red.

Marine Layer Swing Crew

Deras tees är miljövänliga och så mjuka, det är som om en miljon valpar bär dem i en miljon dagar och skickar dem sedan till mig om ett rosa moln i form av en kattunge.

The Westing Game av Ellen Raskin

Det här är den bok jag oftast ger som en present - jag håller ungefär ett halvt dussin i mitt hem när som helst eftersom varje person borde läsa den, eftersom det är en klassiker och helt fantastisk. Och Neil Patrick Harris? Den här låten är för dig.

Vicks VapoRub Salva

Varje författare har panikattacker. När jag inser att jag bara har spenderat en vecka på att skriva absolut skräp och jag vet att jag har tappat bort mig och kommer att behöva gå i pension till skogen, jag gnider Vicks under näsan och den lugnande doften leder mig ner. Min man vet alltid att saker går illa med en bok om jag luktar som ett litet barn med bronkit.

Gates Original Classic Bar-BQ sås

Jag är från Kansas City, Missouri. Jag känner min grill. Vi serverade Gates vid vårt bröllop. Jag lägger denna sås på vitt bröd och äter det som mellanmål och det känns som hemma.

SipWell Stainless Steel Drinking Straws, Set of 4

Jag har gett upp plaststrålar eftersom de är förödande för miljön, så jag bär alltid metallstrålar i min handväska. För Yeti. Och Cherry Coke Zero.

Stuart Weitzman Lexy Leather Combat Boots

Jag är ännu mindre i skor än jag är smink, men jag älskar mina stövlar. De får mig att känna mig cool och stompy, trots att de är bekväma och mocka. Och folk säger faktiskt, "Wow, coola skor", som de aldrig säger till mig vid något annat tillfälle. [ Redaktörens anteckning: Flynns exakta par suede stövlar säljs ut, men det här paret är likartat. ]

Mer från denna serie

  • Vad Charlotte Tilbury kan inte leva utan
  • Vad Jay McInerney kan inte leva utan
  • Vad Amanda Chantal Bacon kan inte leva utan
Se allt