rekommenderas av experter

Vad jag upptäckte när jag erbjöd min ryggsmerta

Anonim

Min pojkvän kastade ryggen ut för ett år sedan, och det har aldrig varit riktigt sedan. Så vi pratar om back crap mycket. Så mycket, att jag trodde att min senaste ryggsmärta kan vara psykosomatisk. (En ny resa till den stora Dr. Sinett - som berömmer alla sina patienter om han kan få dem något att äta - indikerar att det inte är det.) Okej. Vad förväntade jag mig "> -vänliga livuppgraderingar. Jag är lite besatt. Om du är i verklig smärta måste du se en kiropraktor, fysioterapeut eller akupunktör (varning: De kommer alla att bestrida varandra ), och kom med din egen återhämtningsplan. Under tiden är det här en sammanställning av de bästa sakerna att köpa för din stackars rygg, per mytrusted bikerskade för ryggmordsmördare.

Eteriska oljor

PanAway Essential Young Living Oljor

Rekommenderad av: Lorraine Lavenita, ägare till hälsa + skönhet , läkare av all smärta och ont

"Försök PanAway Essential Oil-blandning av Young Living. Placera 10 till 12 droppar i en liten burk fylld med kokosnötolja eller olivolja och blanda väl. Applicera vid behov för massage eller självkrävande. Medan det inte kommer att "fixa" vad som är fel med din rygg, är det en smärtstillande smärtstillande medel, vilket innebär att det kommer åtminstone att styra smärtan. Jag föreslår också att alla klienter med ryggsmärta får dessa massagebollar. "

En skumrulle

Triggerpoint Foam Roller

Rekommenderad av: Erica Kronenberg , certifierad personlig tränare

"Om du befinner dig sitter i timmar i taget, oberoende av din hållning, kommer dina höftböjare att vara snäva och förkortade, och dina gluter kommer att förlängas. Genom att använda en skumrulle att rulla, kommer höftklackområdet att slappna av de här musklerna på höftens framsida, och möjliggöra maximala fördelar med glutebroar (två uppsättningar eller 20 reps) för att arbeta de förlängda musklerna på baksidan av höften. Om du hittar axlarna rullande framåt (täta och förkortade bröstmuskler) och övre ryggmusklerna (förlängda övre ryggmusklerna) efter timmar på skrivbordet, ta en stund med dessa TheraBands och utför två uppsättningar eller 20 reps av extern rotations- och retraktion .”

En bättre madrass

Sapira Madrass

Rekommenderad av: Sasha Berlin , inredningsarkitekt (samt två yogainstruktörer jag frågade och min vän, en sjuksköterska, som står på hennes fötter hela dagen)

"Mina klienter med dåliga ryggar eller skarpa kroppar har varit riktigt nöjda med Sapira av Leesa Madrass. Tydligen utformade de hela madrassen speciellt för personer med ryggproblem för att ha en bättre sömn. De är också bra för helgen hem för tillbaka drabbade, på grund av överkomliga faktorn. ”

epsomsalt

Dr Teal's Lavendel Epsom Salts

Rekommenderad av: min judiska mamma

Liksom alla andra som någonsin lider av ryggsmärta. Förutom mirakelsalterna kan jag också garantera för Dr. Teal's Soothe & Sleep kroppsolja för att massera dig själv (och andra). Båda ger en fin försäkran om att livet är - trots allt - ett strålande lavendelfält.

En ryggsäck

Draper James Broderad Bayou Ryggsäck

Rekommenderas av: alla

Kasta ut din totesäck och se guiden till de bästa ryggsäckarna. Jag köpte denna Draper James en för mig själv i en passform av vårköp. Det är väldigt bekvämt och hållbart, och jag svär att jag fångade Michelle Williams i ögonen på F-tåget.

Den högra vapenpenna

Beboe Vaporizers

Rekommenderas av: fancy vape-loving vänner med dåliga ryggar

Jag är en stor rolig mördare när det gäller gräs. Det är inte min sak, och nu när jag har ett barn är det inte tillåtet i mitt hus. Dessa förfyllda, steg-guld (!) Förångare är emellertid avsedda för engångsbruk. De kommer inte att göra dig bugg ut, och de kommer att göra alla dina ont och smärtor gå bort. Plus, så chic!

Benbuljong

Benbuljong

Rekommenderas av: Kock Marco Canora, Brodo mästare

"Benbuljonger innehåller kalcium-, magnesium-, fosfor- och andra spårämnen som behövs för bentillväxt och reparation. Korrekt framställd buljong är också laddad med glukosamin, en känd antiinflammatorisk som minskar ledsmärta och kan hjälpa till med ryggsmärta, något kockar vet alltför väl från år i köket på fötterna. "

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.