högsta bud

Vad är det bästa träkol för sommarkokouts?

Anonim

Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Royal Oak Hardwood Lump Charcoal

Målet: Hitta det bästa träkolet för din fjärde juli cookout. Grillmästare från hela landet försvann oss från komprimerade briketter (för många tillsatser) och mot rent lövträkol, som kan bränna varmare och producera mer av en smaklig, rökig smak.

Bedömningen: Den förkolnade hickoryen, lönn, valnöt och ekbitar i en påse med Royal Oak lövträkol är alla oregelbundna i form och storlek. Det är poängen. Träet brinner ner till sin naturliga kolstatus utan några acceleratorer eller fyllmedel, så att matlagning med dessa är ungefär närmaste du kommer att hugga ner ditt eget träd. Det betyder att bränntiden kan vara oregelbunden, men det blir tillräckligt varmt för att suga en biff på bara 15 minuter - ingen syntetisk lättare vätska krävs.

Plus en skorstenstartare

Weber Rapidfire Chimney Starter

I vår progrill för grillning rekommenderade Chris Lilly i Big Bob Gibson Bar-BQ i Decatur, Alabama att ha Weber Chimney Starter till hands för att värma upp kolet: "Att använda en kolskorsten är det enklaste sättet att tända grillen. Denna storkapacitets skorsten gjord av Weber rymmer mycket kol för att få grillen varm, samtidigt som du skyddar dina händer mot extrem värme. "

* Den här artikeln visas i utgåvan av New York Magazine den 26 juni 2017 .