Det bästa. verkligen.

Vad är den bästa Plush Madrass Topper?

Anonim

Du kommer aldrig vila lättare.

För dem som gillar att känna sig som om de sover på en hög med fjädrar, eller i en Ritz-Carlton penthouse svit, kommer ingenting att ta dig dit som en plysch madrass topper. Ett extra (bokstavligt) lager av mjukhet kan vara allt mer nödvändigt i denna tid av datorgenererad komfort från säng-i-en-låda märken som Casper och Tuft & Needle, som syftar till en median nivå av komfort så att du inte behöver inte testa din madrass på förhand du kan känna sig relativt säker på grund av sin omfattande forskning att det kommer att känna sig bra. Men vad händer om du inte känner dig bra, men som om du sover på ett moln?

Om du letar efter plysch finns det två alternativ: ner och alternativ ner, vilket mestadels känns detsamma, men har ingen allergisk orsak och är ofta mycket billigare. Vad som gör att ett kuddigt tyg verkligen står ut ur förpackningen är hur det fördelar fluffen. Även om det i vissa fall kommer att skiftas eller hopas, kan de bästa topparna hålla jämn fördelning genom hela natten. Andra har problem när det yttre skalet har en syntetisk känsla som kan sippra igenom och påverka den totala mjukheten, även när den ligger under arken.

Relaterade berättelser

The Best Madrass Toppers på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

De bästa madrasserna du kan köpa online, som testas av strategredaktörer

Det glada mediet här är Parachute, vilket naturligtvis är en annan sömnstart. I stället för att fokusera på madrassen grundade Ariel Kaye Parachute för två år sedan att sälja lakan och täcken som hon utformade för att efterlikna en hotellbädd som hon först sov under en Amalfikustsresa. Jag blev på märket under en informell undersökning av inredningsdesignade vänner och sängkläder experter. Två av dem, inredningsarkitekten Danielle Arps och hushållsdesignern Aelfie Oudghiri, sa att Parachute's alternativa fiberbädd, fylld med en allergivänlig mikrofiber och släpptes i augusti, var den mest naturliga och lyxiga känslan, som en supertät trund underifrån. Så jag bestämde mig för att prova en ut.

De hade rätt. Jag sjönk rakt in i fallskärmen och det formade till min kropps form, efter mina drag över hela natten. Medan en minneskumtoppare kan fungera på samma sätt kände det sig ljust, luftigt och kallt, i stället för tjockt. Och det fanns inga heta vibbar som jag får från skum. Kaye och hennes team utvecklade denna toppare för att lösa problemet med alternativet som ofta flattar snabbare än äkta fjädern ner; Fallskärm står på tre inches lång (de erbjuder också ett anka-fjäder alternativ). Och i stället för störande syntetisk beläggning använder Parachute ett Oeko-Tex certifierat bomullskal som är både mjukt och fritt från syntet och kemikalier. Men viktigast är att fallskärmen har en lådkonstruktion med sy i hela topparen för att säkerställa att fiberfyllningen förblir jämnt fördelad genom alla kast och vridning, så du behöver aldrig skaka ut det. Jag kände mig försiktigt smälter och vikar in i toppen, medan den omsluter mig underifrån. Jag vaknade känna mig lättsam mellan lagren av plushness.

Ner Alternativ Fiberbädd

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa paraplyerna , biffknivarna , rullande bagage och yogamattor. Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.